Andreas Lundberg

Senior Affärsutvecklare, Malmö

Att tänka nytt, driva förändring och att utmana rådande affärsmodeller är något jag alltid brunnit för. I mitt fall har det rört sig om fastigheter och stadsutveckling, för närvarande i en roll som affärsutvecklare på ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Mitt arbete med affärsutveckling och innovation har lärt mig att tolka samtiden och framtiden, att kunna se alternativ och vända och vrida på möjligheter. Jag trivs att arbeta när kund och har bred erfarenhet av att försäljning och nätverksbyggande. Jag tycker det är väldigt roligt att jobba men har samtidigt alltid aktivt arbetat med att ha en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv/fritid.

Så här kan jag hjälpa dig:
Att välja mig som mentor innebär att du får ett värdefullt bollplank i frågor som rör innovation, affärsutveckling och komplex försäljning. Att driva innovationsarbete inom en organisation är inte alltid lätt och jag vill i mitt mentorskap erbjuda möjligheten att testa tankar och ideer, ibland ofärdiga. Jag hjälper även dig som vill hitta din egen karriärväg och söker vägledning i hur du ska skapa den situation som passar dig.

Andreas erbjudanden

PROVA PÅ – Mentorskap månadsvis Gratis

När du tecknar dig för mentorskap är alltid första mötet kostnadsfritt. Avsikten är att du och mentorn förutsättningslöst ska träffas och stämma av att mentorn matchar dina behov. Det handlar också om att lära känna varann och gemensamt bestämma om och hur ni vill jobba vidare tillsammans.

Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Ett möte – Om fastighets- & stadsutveckling 1500 kr/60 min

Mitt arbete med affärsutveckling och innovation har lärt mig att tolka samtiden och framtiden, att kunna se alternativ och vända och vrida på möjligheter. Jag trivs att arbeta när kund och har bred

Ett möte – Ett extra mentormöte 1500 kr/90 min

Ibland behövs det ett mentormöte utöver det mentormöte som ingår månadsvis i mentorskapet.

Har du frågor till Andreas eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Andreas

Kostnaderna är angivna inklusive moms. Kostnaderna kan variera beroende på om du är inloggad som privatperson eller företag.
Om du ej är inloggad visas priser för privatpersoner.

Mer om Andreas

Tillgänglighet

Andreas är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri plats Telefonmöte Skype röstsamtal Skype videosamtal

Kompetensområden

Fastighetsförvaltning, bygg & anläggning Förhandlingsteknik Försäljning, ledarskap och planering Försäljning, praktiskt utförande Personlig utveckling, varumärke Affärsutveckling

Erfarenhet och utbildning

Byggnadsingenjör från Malmö och Lund. När 20 års erfarenhet varav 15 av dessa inom fastighetsbranschen i olika roller såsom förvaltning, uthyrning och numera affärsutveckling. Har huvudsakligen arbetat inom globala storföretag.

Ett typiskt första möte

Ett första möte handlar framförallt om att skapa förtroende och tillit till varandra för att skapa en grund inför kommande möten och utmanande diskussioner. Som mentor är det viktigt för mig att förstå personen bakom de val och beslut som du gör i ditt dagliga arbete. Vi träffas någonstans där du känner dig bekväm.