Barbro Iverstam Nyberg

Karriärcoach inom ledarskap och förändring, Stockholm

Jag har gedigen erfarenhet av många olika branscher såsom bank/finans, IT och FM, främst som relationsbyggare för olika typer av säljförhållanden. Jag har över 20 års erfarenhet av entreprenörskap både inom och utanför Sverige.
Jag har flera gånger hittat modet till förändring i mitt liv och vågar alltid att hoppa......

Så här kan jag hjälpa dig:
Förändringar kräver mod!
Vill du gå vidare i karriären, byta karriär, känna dig bekväm i din nuvarande roll, bli en bra ledare för ditt team?
Jag hjälper dig att hitta modet på just din väg mot vad du vill göra.
Med väl beprövade metoder och en välfylld verktygslåda hjälper jag dig att nå dina mål!

Barbros erbjudanden

PROVA PÅ – Mentorskap månadsvis Gratis

När du tecknar dig för mentorskap är alltid första mötet kostnadsfritt. Avsikten är att du och mentorn förutsättningslöst ska träffas och stämma av att mentorn matchar dina behov. Det handlar också om att lära känna varann och gemensamt bestämma om och hur ni vill jobba vidare tillsammans.

Mentorskap månadsvis 1688 kr 1500 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Har du frågor till Barbro eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Barbro

Kostnaderna är angivna inklusive moms. Kostnaderna kan variera beroende på om du är inloggad som privatperson eller företag.
Om du ej är inloggad visas priser för privatpersoner.

Mer om Barbro

Tillgänglighet

Barbro är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri plats Telefonmöte Skype röstsamtal Skype videosamtal

Kompetensområden

Arbetsmiljö och hälsa Entreprenörsskap (starta bolag, finansiering ...) Försäljning, ledarskap och planering Försäljning, praktiskt utförande Internationell verksamhet IT & telekom Konflikthantering Ledarskap, på stor arbetsplats Ledarskap, på liten arbetsplats Ledningsgruppsarbete Personligt utveckling, varumärke Presentationsteknik Teambuilding Utvecklingssamtal Stress, utmattningssyndrom Retorik

Erfarenhet och utbildning

Certifierad ICF coach med 20 års erfarenhet av entreprenörskap både inom och utanför Sverige. Lång erfarenhet och flera utbildningar inom sälj, chef/ledare, KAM, samarbets-och avtalsansvarig, relationsbyggare på bl a GE Money Bank, Adra Match, Addici, Nordic Green Energy. Coachar regelbundet ledare inom Schibstedkoncernen samt utbildar rekryter i personlig marknadsföring på Försvarsmakten. Arbetar även som jobbexpert med uppdrag från Nacka Kommun.

Ett typiskt första möte

Personkemi, seriositet, öppenhet och förtrolighet, integritet och professionalism är ingredienser som är viktiga för en bra start. Vi sätter tillsammans ramarna för vårt samarbete och allt utgår från dig som individ och var du vill vara och vad du vill uppnå!