Heléne Thomsson

organisationspsykolog, konsult, författare, STOCKHOLM

Med mig som mentor får du en individuellt anpassad ledarskapsutbildning som handlar om dig och din nuvarande eller framtida roll. Ett möte är 90 minuter, men jag ber dig kanske istället avsätta en hel eftermiddag eller kväll emellanåt. Du får möjlighet att bolla frågor som rör din situation, men också träna på skarp konflikthantering, tydlig kommunikation och konsten att leda sig själv och andra. Vi hyr vid behov in skådespelare, vi filmar, rör oss i olika miljöer och arbetar med det som är dina personliga och yrkesmässiga utmaningar.

Så här kan jag hjälpa dig:
Ledarskapsutveckling, för ledare och andra.

Helénes erbjudanden

PROVA PÅ – Mentorskap ledarutveckling Gratis

När du tecknar dig för mentorskap är alltid första mötet kostnadsfritt. Avsikten är att du och mentorn förutsättningslöst ska träffas och stämma av att mentorn matchar dina behov. Det handlar också om att lära känna varann och gemensamt bestämma om och hur ni vill jobba vidare tillsammans.

Mentorskap ledarutveckling 2400 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Ett möte – Organisationspsykologiska frågor, konflikter 1750 kr/60 min

Enskilda samtal kring svåra frågor.

Ett möte – Ett extra mentormöte 2400 kr/30 min

Ibland behövs det ett mentormöte utöver det mentormöte som ingår månadsvis i mentorskapet.

Har du frågor till Heléne eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Heléne

Kostnaderna är angivna inklusive moms. Kostnaderna kan variera beroende på om du är inloggad som privatperson eller företag.
Om du ej är inloggad visas priser för privatpersoner.

Mer om Heléne

Tillgänglighet

Heléne är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri plats Telefonmöte Skype röstsamtal Skype videosamtal

Kompetensområden

Arbetsmiljö och hälsa Entreprenörsskap (starta bolag, finansiering ...) Försäljning, ledarskap och planering Jämställdhet Konflikthantering Ledarskap, på stor arbetsplats Ledarskap, på liten arbetsplats Moderator Personlig utveckling, varumärke Teambuilding

Erfarenhet och utbildning

Jag är doktor i psykologi, har arbetat som forskare i organisationspsykolog, lett stora projekt, haft personalansvar och är sedan många år konsult. Är utbildad coach, mental tränare för elitidrottare, är genusexpert och har arbetat en hel del med mångfaldsfrågor. Jag har coachat omkring 200 chefer och minst lika många andra, ansvarat för åtskilliga mentorprogram och är van utbildare. Jag är även författare och har skrivit ett flertal böcker.

Ett typiskt första möte

Vid en första träff berättar jag mer om hur jag arbetar och du berättar om vad du ser som dina utmaningar.