Heléne Thomsson

organisationspsykolog, konsult, författare, STOCKHOLM

Jag är mentor i termer av diskussionspartner åt dig som vill utvecklas i din yrkesroll. Mitt krav är att du är beredd att lägga seriös energi på att finna nya metoder och kreativa tankesätt för att nå dit du vill. Du får gärna vara i en förändringsfas, kanske driver du en organisationsförändring på din arbetsplats, kanske står du inför en förändring i din yrkesroll, kanske är du ny som ledare. Jag arbetar till vardags med ledarutbildningar, medarbetarutveckling och är även personlig tränare för elitidrottare.

Så här kan jag hjälpa dig:
Personlig utveckling, ledarutveckling, konflikthantering, verktyg och metoder att använda i din yrkesroll för att nå längre.

Helénes erbjudanden

PROVA PÅ – Mentorskap ledarutveckling Gratis

När du tecknar dig för mentorskap är alltid första mötet kostnadsfritt. Avsikten är att du och mentorn förutsättningslöst ska träffas och stämma av att mentorn matchar dina behov. Det handlar också om att lära känna varann och gemensamt bestämma om och hur ni vill jobba vidare tillsammans.

Mentorskap ledarutveckling 2400 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Ett möte – Organisationspsykologiska frågor, konflikter 1750 kr/60 min

Enskilda samtal kring svåra frågor.

Har du frågor till Heléne eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Heléne

Kostnaderna är angivna inklusive moms. Kostnaderna kan variera beroende på om du är inloggad som privatperson eller företag.
Om du ej är inloggad visas priser för privatpersoner.

Mer om Heléne

Tillgänglighet

Heléne är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri plats Telefonmöte Skype röstsamtal Skype videosamtal

Kompetensområden

Arbetsmiljö och hälsa Entreprenörsskap (starta bolag, finansiering ...) Försäljning, ledarskap och planering Jämställdhet Konflikthantering Ledarskap, på stor arbetsplats Ledarskap, på liten arbetsplats Moderator Personligt utveckling, varumärke Teambuilding

Erfarenhet och utbildning

Jag är doktor i psykologi, har arbetat som forskare i organisationspsykolog, lett stora projekt, haft personalansvar och är idag konsult. Är utbildad coach och mental tränare, är genusexpert och har arbetat en hel del med mångfaldsfrågor. Jag har coachat omkring 200 chefer och ledare, ansvarat för många mentorprogram och är van att utbilda ledare. Jag är även författare och har skrivit ett flertal böcker inom mitt område.

Ett typiskt första möte

Vid första träffen ses vi över en kaffe på stan. Vi påbörjar vårt samtal om var du befinner dig, vem du är och vad du har för mål. Därefter avgör vi om jag är rätt mentor för dig. Jag bor i Stockholm och i Trosa, men arbetar över hela Sverige.