Jarmo Järvenpää

Mentor, ledare med ett kundorienterat synsätt, Kungsbacka

Jag har haft många ledande befattningar som VD, regionchef, konsultchef - men jag har aldrig varit chef.
Jag är en erfaren ledare, mentor och organisationsutvecklare men framför allt bollplank för dig som vill bli ledare eller vill utveckla ditt ledarskap idag.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag vill bidra till att utveckla människor och organisationer, genom min erfarenhet och kunskap om ledarskap, kundorienterad affärsutveckling samt om komplex försäljning av tjänster.

Jarmos erbjudanden

PROVA PÅ – Mentorskap, månadsvis Gratis

När du tecknar dig för mentorskap är alltid första mötet kostnadsfritt. Avsikten är att du och mentorn förutsättningslöst ska träffas och stämma av att mentorn matchar dina behov. Det handlar också om att lära känna varann och gemensamt bestämma om och hur ni vill jobba vidare tillsammans.

Mentorskap, månadsvis 1250 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Ett möte – Bollplank för säljare, ledare och om kundfokus 1200 kr/60 min

Vi diskuterar din frågor och utmaningar inom ledarskap, kundorienterad affärsutveckling samt om komplex försäljning av tjänster.

Ett möte – Ett extra mentormöte 1250 kr/90 min

Ibland behövs det ett mentormöte utöver det mentormöte som ingår månadsvis i mentorskapet.

Har du frågor till Jarmo eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Jarmo

Kostnaderna är angivna inklusive moms. Kostnaderna kan variera beroende på om du är inloggad som privatperson eller företag.
Om du ej är inloggad visas priser för privatpersoner.

Mer om Jarmo

Tillgänglighet

Jarmo är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri plats Telefonmöte Skype röstsamtal Skype videosamtal

Kompetensområden

Försäljning, ledarskap och planering IT & telekom Ledarskap, på stor arbetsplats Ledarskap, på liten arbetsplats Ledningsgruppsarbete Marknadsföring (PR, media) Organisationer Personlig utveckling, varumärke Projektledning Styrelsearbete

Erfarenhet och utbildning

Utbildning, ADB och Diplomerad marknadsekonom.
40 års erfarenhet av ledande befattningar i IT-branschen.

Ett typiskt första möte

Vi träffas diskuterar vad du vill utveckla och hur jag kan bidra med min kompetens och erfarenhet. Vi skapar en trygg relation som skapar ett gott förtroende för varandra.