Karin Tydén

Ledare, chefer, säljare, medarbetare, Malmö

Jag är expert på att skapa snabba förändringar, ofta med bara några få sessioner. Jag arbetar som Mind Hacker och professionell coach och är en av Europas bästa inom Rapid Transformational Coaching. Jag hjälper mina klienter att snabbt lösa upp blockeringar, släppa gamla begränsande trosföreställningar, ändra mentala strukturer, se nya möjligheter, och att även hitta modet och drivkraften att sätta möjligheterna i verket. Allt jag gör skräddarsys för personen jag arbetar med. Mina klienter säger att det är som att uppgradera sitt operativsystem.

Så här kan jag hjälpa dig:
För dig som vill bli starkare, smartare, tryggare och mer motiverad, så att du kan leda dig själv, ditt team och ditt företag till framgång. Avsikten är att du ska uppnå konkreta, mätbara resultat både professionellt och privat. Tillsammans lyfter vi dig till nästa nivå och ser till att dina visioner blir verklighet. Och vi gör det snabbt!

Jag hjälper dig att koppla på de rätta drivkrafterna som gör att du kan guida både dig själv och andra till framgång. Jag hjälper dig att konfigurera om hur du tänker och känner, att prestera bättre och utmana dig själv. Men också att hitta dig själv och glädjen i livet, att njuta mer och hitta en djupare mening.

Jag hjälper dig att bli bäst på det du gör. Du blir trygg, stark och agerar och reagerar balanserat. Du utvecklar motivation och kreativitet. Du skapar tillit och självrespekt, vilket leder till att du gör bra val. Du förbättrar din förmåga att kommunicera, sätta mål, fokusera och driva fram resultat. Du får en klarhet i vem du är, vad du vill och du får bränsle att nå hela vägen fram till ditt mål. Du utvecklar ett fokus och ett lugn som gör att du kan kanalisera all din kraft på möjligheterna. Du kommer att höja din energinivå och maximera din potential.

MÅL
• Känna dig tryggare, starkare och gladare, så du kan leverera på topp.
• Skapa riktning och motivation.
• Fatta bättre beslut både professionellt och privat.
• Uppfylla dina och företagets mål med kraft och klarhet.
• Rensa bort det som inte fungerar i ditt liv.
• Kunna möta utmaningar på ett konstruktivt sätt.
• Lösa konflikter och förstå medarbetarnas behov och drivkrafter.
• Öka produktiviteten och prestationsförmågan.
• Utveckla dina styrkor och färdigheter inom olika områden.
• Coacha dig själv och andra för att skapa framgång tillsammans.

Karins erbjudanden

PROVA PÅ – Mentorskap månadsvis Gratis

När du tecknar dig för mentorskap är alltid första mötet kostnadsfritt. Avsikten är att du och mentorn förutsättningslöst ska träffas och stämma av att mentorn matchar dina behov. Det handlar också om att lära känna varann och gemensamt bestämma om och hur ni vill jobba vidare tillsammans.

Mentorskap månadsvis 3500 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Ett möte – Jag hjälper dig att bli bäst på det du gör 3500 kr/90 min

Jag hjälper dig att koppla på de rätta drivkrafterna som gör att du kan guida både dig själv och andra till framgång. Jag hjälper dig att konfigurera om hur du tänker och känner, att prestera bättre o

Har du frågor till Karin eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Karin

Kostnaderna är angivna inklusive moms. Kostnaderna kan variera beroende på om du är inloggad som privatperson eller företag.
Om du ej är inloggad visas priser för privatpersoner.

Mer om Karin

Tillgänglighet

Karin är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri plats Telefonmöte Skype röstsamtal Skype videosamtal

Kompetensområden

Administration Försäljning, ledarskap och planering Försäljning, praktiskt utförande Konflikthantering Ledarskap, på stor arbetsplats Ledarskap, på liten arbetsplats Ledningsgruppsarbete Marknadsföring (PR, media, varumärken ...) Marknadsföring sociala media Moderator Personligt utveckling, varumärke Projektledning Rekrytering Teambuilding Uppsägning Utvecklingssamtal Stress, utmattningssyndrom Missbruk t.ex alkohol, läkemedel, droger Digitala tjänster

Erfarenhet och utbildning

Med 25 års bakgrund inom TV-branschen, PR, marknadsföring, försäljning och varumärkesbyggande, varav flertalet år i chefsbefattningar samt som egenföretagare, kan jag snabbt sätta mig in i olika problemställningar från en rad olika vinklar, inom de mest varierande branscher. Jag vet själv hur det är att prestera under press och att behöva ligga på topp.

Jag har coachat ett par tusen klienter och idag coachar jag klienter över hela världen, bland annat runt om i Europa, USA och Australien. Jag coachar chefer, ledare samt medarbetare och har erfarenhet från både privata, kommunala företag och organisationer. Jag kan även coacha på engelska.

Fil.kand i medie- och kommunikationsvetenskap. Journalistik på Poppius Journalistskola och universitetsutbildning i psykologi, prestationsutveckling och ledarskap. Övrig universitetsutbildning är marknadsföring, företagsekonomi, projektledning, retorik och strategic management. Många coachutbildningar för några av världens bästa, bland annat Tony Robbins.

CPPD - Certificate in personal and professional development
A.C.H.E. certifierad Advanced Clinical Hypnotherapist och coach av The American Council of
Hypnotist Examiners, NGH och IAPCH
Accredited Member MICP (Accred) av International Council of Psychotherapists
Strategic Intervention Coach, utbildad av Tony Robbins
Certifierad NLP Practitioner
Associate Certified Coach (ACC) av International Coach Federation

Ett typiskt första möte

Vid ett uppstartsmöte träffas vi för att klargöra dina mål och vi gör en kartläggning av dina drivkrafter och blockeringar.
Vi börjar även direkt jobba med att lösa upp blockeringar, för att se till att du börjar röra dig framåt.