Leo Dratwa

VD, säljare, marknadschef, Stockholm

Jag är idag VD för ett mjukvarubolag som säljer på den globala marknaden. Gillar högt tempo, vill gärna vara med och bygga, utmana, utveckla och implementera organisationer, arbetssätt och processer. Försöker alltid söka bästa lösningen men vill göra det samtidigt som teamet ska vara med i utvecklingen. Jag är tydlig, uppskattar öppenhet och högt i tak. Haft olika ledande befattningar inom sälj- och marknadsorienterade bolag och starka varumärken. Min karriär bygger på att ha ett ledarskap baserat på att kontinuerligt följa marknadsutvecklingen och förstå vad som krävs för att vi som bolag och team ska lyckas.
Teamet gör skillnad och min bakgrund inom olika branscher och olika ledarroller har lärt mig att framgång nås när du har teamet med dig, utmaningen är att veta hur man gör...och det har jag övat på. Jag är ofta involverad då det är aktuellt att bygga om en sälj- och marknadsstrategi, implementera nya processer och strukturer.
Under de senaste 5 åren har jag intensivt jobbat med att utveckla framgångsrik indirekt online försäljning

Så här kan jag hjälpa dig:
Om du vill blir jag ditt bollplank för att diskutera men även ge råd. Utmaningar och möjligheter inom ledarskap, personal, försäljning, online, indirekt försäljning och detaljhandel. Speciellt inom branscher med låg marginal, hård konkurrens och där du har behov av snabba men genomtänkta beslut.

Ibland funderar jag på varför jag inte hade eller blev erbjuden en mentor när jag var i början av mitt arbetsliv, tror att jag snabbare hade fått insikt och förståelse hur en effektiv vardag i affärslivet ser ut.

Leos erbjudanden

PROVA PÅ – Mentorskap månadsvis Gratis

När du tecknar dig för mentorskap är alltid första mötet kostnadsfritt. Avsikten är att du och mentorn förutsättningslöst ska träffas och stämma av att mentorn matchar dina behov. Det handlar också om att lära känna varann och gemensamt bestämma om och hur ni vill jobba vidare tillsammans.

Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Ett möte – Ett extra mentormöte 1500 kr/90 min

Ibland behövs det ett mentormöte utöver det mentormöte som ingår månadsvis i mentorskapet.

Har du frågor till Leo eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Leo

Kostnaderna är angivna inklusive moms. Kostnaderna kan variera beroende på om du är inloggad som privatperson eller företag.
Om du ej är inloggad visas priser för privatpersoner.

Mer om Leo

Tillgänglighet

Leo är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri plats Telefonmöte Skype röstsamtal Skype videosamtal

Kompetensområden

Entreprenörsskap (starta bolag, finansiering ...) Förhandlingsteknik Försäljning, ledarskap och planering Försäljning, praktiskt utförande Internationell verksamhet Konflikthantering Ledarskap, på stor arbetsplats Ledarskap, på liten arbetsplats Ledningsgruppsarbete Marknadsföring (PR, media) Marknadsföring sociala media Moderator Organisationer Presentationsteknik Projektledning Sportklubb, ledarskap Styrelsearbete Teambuilding Uppsägning Utvecklingssamtal

Erfarenhet och utbildning

Över 30 år inom sälj- och marknad i varierande positioner. Ledarskap inom stora såväl som små organisationer. Bra att bygga relationer, positiv och alltid nära till skrattet. Ser möjligheter och är kreativt på situationer för att bygga framgång. Fått flertalet utmärkelser för framgång inom ledarskap, försäljningsutveckling, lönsamhet och marknadsandelsutveckling genom åren.

IHM och arbetslivserfarenhet!

Ett typiskt första möte

Det är viktigt att du känner ett förtroende och att jag passar in för din utveckling, därför är mitt förslag att vi ses på ett fik och snackar en stund.