Rolf Fällström

Entreprenör/Varumärkesstrateg/Copywriter, STOCKHOLM

Min vardag är att finna rätt lösning för företag och varumärken som behöver skapa en identitet och kommunicera på rätt sätt och med önskat resultat. Jag är van att sätta in mig i olika världar och lyssna in bransch och personer. Framförallt är jag väldigt fascinerad av det och försöker alltid utifrån situation finna en bra grund att arbeta vidare ifrån. Jag tycker alltid det är lika roligt att djupdyka i företags eller personers kommunikationsproblem och försöka lösa det. Ofta handlar det om att först skapa bättre organisation, starkare intern enighet eller tydligare varumärkesstrategi för att bli framgångsrik.

Så här kan jag hjälpa dig:
När du är i en förändringsprocess, ska starta upp något nytt eller funderar på att låta din karriär gå i nya banor. Jag är bra på att lyssna och ställa frågor. Ofta kan det leda till att du ställer rätt frågor till dig själv och hittar ditt svar och dina vägar.

Rolfs erbjudanden

PROVA PÅ – Mentorskap, månadsvis Gratis

När du tecknar dig för mentorskap är alltid första mötet kostnadsfritt. Avsikten är att du och mentorn förutsättningslöst ska träffas och stämma av att mentorn matchar dina behov. Det handlar också om att lära känna varann och gemensamt bestämma om och hur ni vill jobba vidare tillsammans.

Mentorskap, månadsvis 1250 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Ett möte – En bra och aktiv lyssnare 1250 kr/60 min

Jag är bra på att lyssna och ställa frågor. Om du är i en förändringsprocess, kanske starta upp något nytt eller vill att din karriär ska gå i ny banor. Då kan jag vara något för dig.

Ett möte – Ett extra mentormöte 1250 kr/90 min

Ibland behövs det ett mentormöte utöver det mentormöte som ingår månadsvis i mentorskapet.

Har du frågor till Rolf eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Rolf

Kostnaderna är angivna inklusive moms. Kostnaderna kan variera beroende på om du är inloggad som privatperson eller företag.
Om du ej är inloggad visas priser för privatpersoner.

Mer om Rolf

Tillgänglighet

Rolf är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri plats Telefonmöte Skype röstsamtal Skype videosamtal

Kompetensområden

Design Entreprenörsskap (starta bolag, finansiering ...) Försäljning, ledarskap och planering Ledarskap, på liten arbetsplats Marknadsföring (PR, media) Marknadsföring sociala media Personlig utveckling, varumärke Presentationsteknik Projektledning Välgörenhetsarbete

Erfarenhet och utbildning

Journalist/redaktör på Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter och annonssporttidningen Sköna Gröna.
Copywriter och strateg på Björn Ohlson Annonsbyrå och Lidman Annonsbyrå.
Egen företagare med:
Pepparkakshuset Reklambyrå (varumärkesutveckling, copywriting)
Block Stockholm (nätverk för 45 företagare verksamma i inom kommunikation)
Uganda (Ett misslyckat IT-bolag som jag var med och startade, rekryterade säljstab och sedan tvingades lägga ned. Ett annat aktivt där vi köper mark och ska bygga en resort)
Turistuthyrning av fastigheter i Järvsö.
Har dessutom ett antal affärsprojekt som jag satsat i och som gått både bra och dåligt.

Ett typiskt första möte

Vi träffas, lär känna varandra, resonerar om arbetslivet i allmänhet och den situation du just nu befinner dig i i synnerhet. Utifrån det kommer vi fram till plan och mål för vårt samarbete, alternativt så känner vi att det är bättre att du söker dig till någon annan.