Staffan Calais

Serieentreprenör, Uppsala

Jag är en nyfiken och positiv person som tror på att ingenting är omöjligt om man vill. Jag har mer än 30 års erfarenhet av starta, leda och utveckla startups, konsultbolag och fastighetsbolag. Jag har också agerat i linjeroller på internationella storbolag. Att se min omgivning utvecklas gör att även jag kan dela med mig än mer.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag lyssnar gärna på era möjligheter och utmaningar, där jag tror att några av mina erfarenheter kan användas för att se saker ur flera synvinklar. Ni kan ha mig som bollplank i affärsutveckling, organisation, teambuilding, administration och annat som kommer för en entreprenör.

Staffans erbjudanden

PROVA PÅ – Mentorskap entreprenörsutveckling Gratis

När du tecknar dig för mentorskap är alltid första mötet kostnadsfritt. Avsikten är att du och mentorn förutsättningslöst ska träffas och stämma av att mentorn matchar dina behov. Det handlar också om att lära känna varann och gemensamt bestämma om och hur ni vill jobba vidare tillsammans.

Mentorskap entreprenörsutveckling 1250 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Ett möte – Rådgivning för entreprenörer 1200 kr/60 min

Använda mig som ditt bollplank i affärsutveckling, organisation, teambuilding, administration och annat som påverkar dig som entreprenör.

Ett möte – Ett extra mentormöte 1250 kr/90 min

Ibland behövs det ett mentormöte utöver det mentormöte som ingår månadsvis i mentorskapet.

Har du frågor till Staffan eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Staffan

Kostnaderna är angivna inklusive moms. Kostnaderna kan variera beroende på om du är inloggad som privatperson eller företag.
Om du ej är inloggad visas priser för privatpersoner.

Mer om Staffan

Tillgänglighet

Staffan är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri plats Telefonmöte Skype röstsamtal Skype videosamtal

Kompetensområden

Ekonomisk styrning Entreprenörsskap (starta bolag, finansiering ...) Försäljning, ledarskap och planering Försäljning, praktiskt utförande IT & telekom Ledarskap, på stor arbetsplats Ledarskap, på liten arbetsplats Ledningsgruppsarbete Styrelsearbete Teambuilding

Erfarenhet och utbildning

Jag har 30 års erfarenhet av IT-konsultbolag, fastighetsutveckling, internationella storbolag och annan entreprenöriell verksamhet. I grunden är jag systemvetare från Uppsala Universitet. Jag kan även köra en sväng med bussen, där jag kan vara chauffören.

Ett typiskt första möte

Vårt första möte innebär att lära känna varandra och lyssna in på hur jag kan coacha dig på bästa möjliga sätt.