Thomas Magnusson

Sälj- och ledarskapsmentor, Malmö

Jag har över 20 års erfarenhet som mentor, bollplank och föreläsare inom försäljning och ledarskap både i mindre och större företag.
Att hjälpa bolag att öka sin försäljning är min passion! Läs nedan under erfarenheter och utbildning så förstår du varför.

Jag har skrivit boken: Bli en säljare i världsklass! - 9 principer som världens bästa säljare använder. Jag har säljkurser som inspirerar säljare att bli i världsklass.
Att inspirera, utmana och skapa nya resultat är mina ledord.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag är gärna ditt bollplank i frågor som rör försäljning, ledarskap, teambuilding och utveckling av ditt entreprenörskap. Gärna i startups och mindre företag.
Vill du öka din försäljning är jag rätt rådgivare för dig.

Jag kan hjälpa dig att ha FOKUS på att GÖRA RÄTT SAKER.
Jag har skrivit en bok om att fokusera och göra rätt saker denkommer att inspirera dig.

Thomas erbjudanden

PROVA PÅ – Mentorskap försäljning och ledarskap Gratis

När du tecknar dig för mentorskap är alltid första mötet kostnadsfritt. Avsikten är att du och mentorn förutsättningslöst ska träffas och stämma av att mentorn matchar dina behov. Det handlar också om att lära känna varann och gemensamt bestämma om och hur ni vill jobba vidare tillsammans.

Mentorskap försäljning och ledarskap 1900 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Ett möte – Ett extra mentormöte 1900 kr/90 min

Ibland behövs det ett mentormöte utöver det mentormöte som ingår månadsvis i mentorskapet.

Har du frågor till Thomas eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Thomas

Kostnaderna är angivna inklusive moms. Kostnaderna kan variera beroende på om du är inloggad som privatperson eller företag.
Om du ej är inloggad visas priser för privatpersoner.

Mer om Thomas

Tillgänglighet

Thomas är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri plats Telefonmöte Skype röstsamtal Skype videosamtal

Kompetensområden

Entreprenörsskap (starta bolag, finansiering ...) Försäljning, ledarskap och planering Försäljning, praktiskt utförande Ledarskap, på stor arbetsplats Ledarskap, på liten arbetsplats Retorik

Erfarenhet och utbildning

Startade min säljkarriär på Electrolux och sålde dammsugare under 3 år med goda resultat. Blev därefter säljchef.
Arbetade i 5 år både som VD, säljare och instruktör i Dale Carnegie ledarskaps- och säljutbildningar i Malmö. Hade ansvar för Skåne.
När vi slutade var vi tvåa i världen av 74 länder.
Erhöll utmärkelser som Nordens bästa säljare och en av världens bästa Dale Carnegie säljare.
Jag har haft uppdrag för McDonals´s, Toshiba, Sigma, SEB, m.fl men även för mindre bolag som Jobsab och start-up bolag som Dotkeeper och Husarest.

Ett typiskt första möte

Ring mig gärna på mobilen eller Skype, så har vi ett kostnadsfritt och förutsättningslöst samtal, så får du se om vi passar ihop.
Skypeaddress: thomasmagnusson Mobil: 0707 446000
Välkommen!