Agneta Nielsen

VD, styrelseledamot och mentor, Simrishamn

Jag har en lång och bred ledarerfarenhet inom ekonomi och som controller. De senaste 10 åren inom bank och finans, både i Sverige och utomlands, och tidigare i flera andra branscher och företag. Att det sker förändringar, i samband med omorganisationer, förändrad konkurrens eller den pågående digitaliseringen är något som man måste vänja sig vid men jag vet också att det kan skapa osäkerhet i organisationen.
Jag brinner för att se människor utvecklas och processer förbättras. Jag är nyfiken på att lära nytt och har flera gånger funnit modet till förändring, som att söka nytt jobb och flytta, även till andra länder.

Så här kan jag hjälpa dig:
Du, som står inför förändringar; nytt jobb, ny organisation, nya arbetsmetoder eller som vill att något ska förändras i din nuvarande situation kan ha nytta av mina erfarenheter. Tillsammans finner vi mål och strategier för förändringsarbetet för dig och din organisation för att nå bästa resultat.
En nybliven ledare, men också en erfaren chef, kan många gånger känna sig ensam. Jag blir gärna ditt bollplank och mentor. Jag kommer att ställa utmanande frågor till dig för att ge dig nya perspektiv och för att du ska hitta nya lösningar.

Agnetas erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1500 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Agneta Kontakta Agneta

Mer om Agneta

Tillgänglighet

Agneta är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Internationell verksamhetStyrelsearbeteEkonomisk styrningLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalOrganisationerKrishanteringProjektledningAdministrationFinansiering av bolagLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteCoachande ledarskap

Erfarenhet och utbildning

MBA från Warwick Business School, UK och diplomerad ICF coach. Controller/Ekonomichef på bl a Dynapac, Honeywell, Glimek Bagerimaskiner, Liljeholmens Stearinfabrik. VD för Volkswagen Finans och Volkswagen Bank i Norge och Nederländerna. Styrelseledamot i Optin Bank, Norge. Med mer än 25 års erfarenhet som ledare och chef har jag en fått en mycket god kunskap om vad som krävs av en ledare och chef idag. Under dessa år har jag också varit mentor åt många medarbetare som haft som mål att utvecklas i sitt arbete eller upplevt osäkerhet och problem i sina ledarroller.

Ett typiskt första möte

Låt oss träffas för ett förutsättningslöst möte, ta en kaffe och diskutera. Du får berätta vad du står i dag och vad du vill ha hjälp med och jag berättar hur jag arbetar och hur jag kan hjälpa dig. Sen tar du beslutet, om detta är något för dig. Mentorskapet utgår alltid från dig som individ, dina mål och dina utmaningar.