Agneta Nielsen

VD, styrelseledamot och mentor, Simrishamn

Jag har en lång och bred ledarerfarenhet inom ekonomi och som controller. De senaste 10 åren inom bank och finans, både i Sverige och utomlands, och tidigare i flera andra branscher och företag. Att det sker förändringar, i samband med omorganisationer, förändrad konkurrens eller den pågående digitaliseringen är något som man måste vänja sig vid men jag vet också att det kan skapa osäkerhet i organisationen.
Jag brinner för att se människor utvecklas och processer förbättras. Jag är nyfiken på att lära nytt och har flera gånger funnit modet till förändring, som att söka nytt jobb och flytta, även till andra länder.

Så här kan jag hjälpa dig:
Du, som står inför förändringar; nytt jobb, ny organisation, nya arbetsmetoder eller som vill att något ska förändras i din nuvarande situation kan ha nytta av mina erfarenheter. Tillsammans finner vi mål och strategier för förändringsarbetet för dig och din organisation för att nå bästa resultat.
En nybliven ledare, men också en erfaren chef, kan många gånger känna sig ensam. Jag blir gärna ditt bollplank och mentor. Jag kommer att ställa utmanande frågor till dig för att ge dig nya perspektiv och för att du ska hitta nya lösningar.

Agnetas erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Har du frågor till Agneta eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Agneta

Mer om Agneta

Tillgänglighet

Agneta är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Internationell verksamhetStyrelsearbeteEkonomisk styrningLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalOrganisationerKrishanteringProjektledningAdministrationFinansiering av bolagLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteCoachande ledarskap

Erfarenhet och utbildning

MBA från Warwick Business School, UK och diplomerad ICF coach. Controller/Ekonomichef på bl a Dynapac, Honeywell, Glimek Bagerimaskiner, Liljeholmens Stearinfabrik. VD för Volkswagen Finans och Volkswagen Bank i Norge och Nederländerna. Styrelseledamot i Optin Bank, Norge. Med mer än 25 års erfarenhet som ledare och chef har jag en fått en mycket god kunskap om vad som krävs av en ledare och chef idag. Under dessa år har jag också varit mentor åt många medarbetare som haft som mål att utvecklas i sitt arbete eller upplevt osäkerhet och problem i sina ledarroller.

Ett typiskt första möte

Låt oss träffas för ett förutsättningslöst möte, ta en kaffe och diskutera. Du får berätta vad du står i dag och vad du vill ha hjälp med och jag berättar hur jag arbetar och hur jag kan hjälpa dig. Sen tar du beslutet, om detta är något för dig. Mentorskapet utgår alltid från dig som individ, dina mål och dina utmaningar.