Heléne Thomsson

Organisationspsykolog & organisationskonsult, STOCKHOLM

Om du vill utmana dig själv, kanske bli bättre på att hantera konflikter, relationer och organisatoriska frågor i just din verksamhet, då är jag gärna din mentor. Likaså om du vill bli bättre på att leda dig själv och andra. Vi pratar om din personliga utveckling och bollar de frågor du har att hantera just nu. Vill du så formar vi våra samtal till en individanpassad ledarskapsutbildning.
Jag finns i Stockholm och i Trosa.

Så här kan jag hjälpa dig:
Personlig utveckling, relationer på jobbet, ledarskapsutveckling.

Helénes erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 2900 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Heléne eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Heléne

Mer om Heléne

Tillgänglighet

Heléne är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri platsTelefonmöteDigitala mötenOnline möten

Kompetensområden

Arbetsmiljö och hälsaEntreprenörskap & Starta bolagFörsäljning, ledarskap och planeringJämställdhetKonflikthanteringModeratorTeambuildingCoachande ledarskapKarriärutvecklingLedarskap större arbetsplatsStress och stresshanteringLedarskap i kristider

Erfarenhet och utbildning

Jag är doktor i psykologi, har arbetat som forskare i organisationspsykolog, lett stora projekt, haft personalansvar och är sedan många år konsult. Är utbildad coach, mental tränare för elitidrottare och genusexpert. Till vardags coachar jag många chefer men också andra som vill utvecklas och nå sina mål. Jag är även författare och har skrivit många böcker inom mitt område.

Ett typiskt första möte

Vid en första träff berättar jag om hur jag arbetar och du berättar om vad du ser som dina utmaningar. Trivs vi ihop och tror att vi tillsammans kan göra något bra, då är jag med glädje din mentor.