Jani Saarisivu

Action Designer, VD, konsult – får saker att hända, Stockholm

Jag ser till att du och ditt team jobbar med era styrkor.
Jag hjälper er att jobba med det ni är bra på och motiveras av. På så sätt bidrar jag till att ni undviker att slösa på värdefulla resurser (tid, energi, entusiasm, engagemang, etc)

Min otålighet och mitt fokus på att agera kommer hjälpa er nå de höjder ni drömmer om.

Så här kan jag hjälpa dig:
Om du vill skapa förändring i din organisation eller leda på ett bättre sätt behöver du inte gå flera ledarskapsutbildningar, lära dig fler magiska teorier eller ladda upp fler filer till i din redan överfyllda hjärna. Tvärtom, det handlar mer om att subtrahera än att addera. Lär dig lägga bort massa onödigt skräp, bli skickligare på att nyttja den fantastiska kunskap du redan besitter och sätt människan – och dig själv – i fokus. Jag hjälper dig att göra just detta – snabbt och enkelt.

Janis erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Jani eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Jani

Mer om Jani

Tillgänglighet

Jani är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri platsTelefonmöteDigitala mötenOnline möten

Kompetensområden

KarriärutvecklingLedningsgruppsarbeteStress och stresshanteringLedarskap i kristiderSjälvledarskapArbetsmiljö och hälsaHuman Resource (HR)Internationell verksamhetKonflikthanteringIT & telekomModeratorRekryteringTeambuildingUtvecklingssamtalAdministrationEntreprenörskap & Starta bolagMissbruk t.ex alkohol, läkemedel, droger

Erfarenhet och utbildning

Karriären har tagit mig inom ett flertal branscher och yrken, så som management consulting, affärsutveckling, rekrytering, reseindustrin, hotell- och restaurantbranschen, försäljning, ledarskapsutveckling, utbildning, mm.
Den röda tråden har alltid varit att få ge service och arbeta med förbättring, vilket gör att mentorskapet passar alldeles fenomenalt. Jag får använda min utbildning inom psykologi och mitt intresse för effektivitet, vanor och rutiner till att nå resultat ihop med mina klienter och den känslan är näst intill oslagbar.

Ett typiskt första möte

Det typiska första mötet är ett trevligt snack över en kaffe. Helst i form av ett fysiskt möte men det går även bra över skype eller telefonen.
Du berättar om dig och vad du vill uppnå. Jag berättar om mig och hur jag jobbar som mentor. Ingen press, ingen förpliktelse, bara till för att du ska få veta mer och för att du ska få känna på kemin.