Mia Blomgren

Mentor för dig som känner att stressen tar över, Stockholm

Jag får kontinuerligt frågan om jag kan hjälpa personer som tappat fotfästet, som inte får ihop sin tid och som känner att den negativa konstanta stressen och ständiga digitala uppkopplingar tar över. Gäller det här också dig? Jag hjälper dig gärna att utvecklas, balansera upp livet, ta kommandot över din tid, ta nya steg i din karriär, nå dina mål, strukturera upp din dag, minska din stress, återfå glädjen och må bättre.


Så här kan jag hjälpa dig:
Vi ser över din situation både kort-, och långsiktigt, allt för att hitta möjligheter! Jag brinner för det jag gör och du kan förvänta dig både positiva och lösningsorienterade mentorsamtal.

Jag hjälper dig att minska din stress genom att förenkla och strukturera upp din arbetsdag. En stressig arbetsvardag påverkar även ditt privatliv och tillsammans hittar vi en balans som passar dig. Jag föreläser och hjälper chefer och medarbetare i både större och mindre bolag samt kommunala och statliga myndigheter att arbeta smart och enkelt med personlig effektivitet, men också med grupp-, och möteseffektivitet.

Är du mötesledare och vill ha hjälp, då hjälper jag dig gärna både med själva ledarskapet samt mötesstrukturen. Som föreläsare pratar jag om "Ta kommandot över din tid!" samt "Smarta möten - ja det går!" - med många aha-upplevelser och verktyg för förbättring.

Jag tycker att jag har världens bästa jobb och brinner för att hjälpa enskilda medarbetare och chefer att hitta glädjen i vardagen genom att hitta smartare och effektivare arbetssätt!

Mias erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Mia eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Mia

Mer om Mia

Tillgänglighet

Mia är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Entreprenörskap & Starta bolagIT & telekomArbetsmiljö och hälsaKarriärutvecklingPersonlig utvecklingTeambuildingAdministrationLedarskap i kristiderStress och stresshanteringEffektivare mötenFörsäljning, ledarskap och planeringDigitaliseringFörsäljning, praktiskt utförandeCoachande ledarskap

Erfarenhet och utbildning

De senaste 9 åren har jag arbetat som konsult inom effektivt och effektfullt ledarskap, och kopplar som effektivitetsspecialist hela tiden evidens och senaste vetenskap med kunskap om de senaste effektivitetsverktygen. Jag säljer, driver, utvecklar och använder dagligen all min yrkeserfarenhet, från både ovan nämnda yrken, men också från tidigare arbeten inom försäljning och kundvård.

Jag har mycket god pedagogisk förmåga och erfarenhet, då jag som utbildad svensk-, fransklärare varit mentor samt ledare och varit en del av företagets ledningsgrupp. Jag har gedigen erfarenhet från arbetet som egenföretagare samt från fastighetsmäklarbranschen.Ett typiskt första möte

Första gången vi träffas behöver vi lära känna varandra lite grann, se att vi pratar samma språk och säkerställa att vi vill investera tid i mentorskapet i framtiden. Känns det positivt för oss både lägger vi upp en klok plan för framtiden.