Petra Forssell

Mentor för entreprenörer, säljare och ledare, Göteborg

Jag har lång erfarenhet som säljare av tjänster och produkter, säljchef och konsult för säljande organisationer. Jag är numera entreprenör och driver olika affärsidéer inom affärsutveckling, rådgivning, försäljningsuppdrag och finansieringsfrågor. Den gemensamma nämnaren i mina uppdrag är operativa lösningsfokuserade frågor och försäljning.

Så här kan jag hjälpa dig:
Är du entreprenör kan jag hjälpa dig med affärsutveckling, struktur och organisation. Är du säljare och vill ha hjälp med att lägga upp ditt arbete, hur man gör effektiva mötesbokningar, lägger upp affärsmöten, utvecklar långsiktiga affärsrelationer passar min erfarenhet bra för dig. Är du säljchef och vill ha hjälp med att få upp omsättningen i ditt team, kommunikation med dina medarbetare eller andra organisationsfrågor har du god nytta av mig som mentor. Jag har även lång erfarenhet av karriärcoaching och omställningsfrågor. Med utgångspunkt från dina styrkor, personlighetsdrag och kompetens hittar vi tillsammans vägar till utveckling.

Petras erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Har du frågor till Petra eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Petra

Mer om Petra

Tillgänglighet

Petra är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

StyrelsearbeteArbetsmiljö och hälsaEkonomisk styrningLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalMarknadsföring sociala mediaOrganisationerHållbar utveckling (miljö)ArbetsrättKarriärutvecklingProjektledningRekryteringEntreprenörskap & Starta bolagTeambuildingAdministrationFinansiering av bolagLedarskap i kristiderBokföringDesignTeknik & konstruktionVälgörenhetsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeHuman Resource (HR)

Erfarenhet och utbildning

Jag har många års erfarenhet i företag i ett flertal branscher både som säljare, teamledare och kompetensutveckling av sälj- och serviceteam. Kundens behov och bästa i långsiktiga relationer har alltid varit med i mina anställningar och uppdrag. Jag har erfarenhet av att coacha människor både i utsatta situationer som arbetslöshet och anställda/uppdragstagare. Som entreprenör har jag tjänsteuppdrag med fokus på idéutveckling, affärsutveckling, kompetensutveckling i grupp eller individuellt, personlig utveckling och finansieringsfall. Men jobbar även med utveckling och försäljning av produkter.
Mina befattningar har innefattat säljare/säljchef/konsultchef/handläggare/coach. Jag är civilekonom och har förutom en mängd företags interna utbildningar en diplomering som styrelseledamot.

Ett typiskt första möte

Du beskriver vem du är, din bakgrund och varför du vill ha en mentor. Det är också viktigt att du beskriver tydligt dina förväntningar på mentorskapet och vilket engagemang du själv är beredd att ge för att uppnå dina mål som person och i ditt företag/yrkesliv. Vi ses på kotor/café/hotellobby eller Skype! Jag är gärna din digitala mentor.