Young Professionals – yngre mentorer med spännande kompetens

Vi kommer ta in flera unga mentorer, runt trettio år eller yngre, då vi ser en efterfrågan på vad som skulle kunna kallas för ett omvänt mentorskap – när en yngre person är mentor åt en äldre person.

Det kan handla om att man söker en mentor med känsla t.ex. för den yngre generationens syn på karriär, arbetsliv, sociala medier, marknadsföring och försäljning.

Våra Young Professionals

Joel Anderson  Young professional, Stockholm

Ung driven kille som alltid söker nya utmaningar. Jag har erfarenhet inom flera sorter av försäljning och digital marknadsföring. Både via telefon, face-to-face & online, till både företag och privatpersoner.

Visa Joels profil

Niclas Bovall  Projektledare/verksamhetsutvecklare, Stockholm

Jag har alltid haft ett stort intresse för ny teknik och hur denna kan användas för att förbättra vår vardag, både i privata och professionella sammanhang. Jag har tidigare arbetat som säljare och chef inom detaljhandeln men valde efter 4 år att studera systemvetenskap då jag ville kombinera mitt arbete med mitt intresse för teknik. Jag har efter min examen arbetat som konsult på med ett fokus mot: - Digitala samverkan och digital kommunikation - Lansering av nya arbetssätt till verksamheten - Kravställning inom offentlig upphandling - Kompetenshöjande aktiviteter genom interna kommunikationskanaler

Niclas tar för närvarande inte nya uppdrag

Vi söker flera Young Professionals

Är du själv under trettio år och har spännande yrkeserfarenheter att delge, eller känner du en stjärna i din omgivning som du tror skulle passa som Young Professional hos oss? Skicka gärna ett mejl och berätta lite mer så tar vi kontakt.

Mejla Bo Wigstrand