Rolf Hedman

Auktoriserad mentor, Malmö

Jag har en obotlig tro på människan och hennes kapacitet. Lever efter mina värderingar; ärlighet, öppenhet och lojalitet. Har en unik talang att vara närvarande, lyssna aktivt, ställa de rätta frågorna och skapa förtroende. Har dessutom en passion för utveckling, oavsett om den är personlig, organisatorisk eller rör affärsverksamheten. Så här säger en kund: "Rolf Hedman bidrog med intellektuell skärpa, inlevelseförmåga, klokhet och följsamhet i processens gång till min utveckling som ledare och individ under en period av mitt yrkesliv då utmaningarna varit prövande."
https://www.linkedin.com/in/rolfhedmanmentor/

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag kan bistå dig till de utmaningar du står inför, oavsett om det är professionellt eller privat. Det kan vara vägval i livet, konflikter på arbetsplatsen, strategival för företaget. Överhuvudtaget alla frågor som är kopplade till dig som person och ditt ledarskap. Sammanfattning: att du ska nå din fulla potential och bli en ledare i världsklass.

Rolfs erbjudanden

PROVA PÅ – Professionellt mentorskap i världsklass Gratis

När du tecknar dig för mentorskap är alltid första mötet kostnadsfritt. Avsikten är att du och mentorn förutsättningslöst ska träffas och stämma av att mentorn matchar dina behov. Det handlar också om att lära känna varann och gemensamt bestämma om och hur ni vill jobba vidare tillsammans.

Professionellt mentorskap i världsklass 2400 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Ett möte – Svåra dilemman 2900 kr/60 min

Du står inför ett svårt beslut. Här har du möjlighet att bolla de alternativ som står till buds och samtidigt få vägledning.

Ett möte – Ett extra mentormöte 2400 kr/90 min

Ibland behövs det ett mentormöte utöver det mentormöte som ingår månadsvis i mentorskapet.

Har du frågor till Rolf eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Rolf

Kostnaderna är angivna inklusive moms. Kostnaderna kan variera beroende på om du är inloggad som privatperson eller företag.
Om du ej är inloggad visas priser för privatpersoner.

Mer om Rolf

Tillgänglighet

Rolf är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri plats Telefonmöte Skype röstsamtal Skype videosamtal

Kompetensområden

Entreprenörsskap (starta bolag, finansiering ...) Försäljning, ledarskap och planering Ledarskap, på stor arbetsplats Ledarskap, på liten arbetsplats Ledningsgruppsarbete Marknadsföring (PR, media) Personlig utveckling, varumärke Projektledning Rekrytering Utvecklingssamtal

Erfarenhet och utbildning

Fick mitt första vd-jobb i 30-årsåldern som blev en tung uppförsbacke och samtidigt startknappen till att bli bättre, inte bara som ledare utan även som pappa, äkta man och, inte minst, som människa. Jag började självstudera och på den vägen är det. Litteratur inom psykologi, ledarskap och personlig utveckling. Idag arbetar jag sedan 2004 som bollplank och rådgivare till vd:ar och executives. Jag har startat 19 olika verksamheter, de flesta med stor framgång, några med mindre bra resultat. Allt har jag samlat i min erfarenhetsbank.

Ett typiskt första möte

Vi träffas helt förutsättningslöst. Du får känna in hur det är att arbeta med en professionell mentor. Därefter tar vi ställning till om vi ska inleda ett samarbete.