Susanne Birgersdotter

Entreprenör / Investerare, Stockholm

Har de senaste 15 åren byggt bolag och de senaste 7 två Tech-bolag. Är nu aktiv partner i ett investment bolag. Jag arbetar även både med mentorskap och coachning. Jag har blivit nominerad till Sveriges mäktigaste kvinnliga grundare och delar med mig av den erfarenheten och vad som tog mig dit. Jag är anlitad som föreläsare och key-note speaker. Jag är kreativ och modig, jag vågar ge mig in i saker jag tidigare ej haft erfarenhet utav som att jag gjorde en App som hamnade första plats i AppStore utan ngn erfarenhet utav vare sig programmering eller utveckling.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag hjälper till att coacha din karriär, Intraprenörskap, entreprenörskap, VD gentemot grundare. Att se utanför boxen, vända bolag till positiva resultat och se hur bolagen skall ta nästa steg. Hjälpa dig som VD, entreprenör eller grundare att lösa personal problem, handskas med styrelser, investerare samt blir ditt bollplank för att du ska våga mer.

Susannes erbjudanden

PROVA PÅ – Mentorskap månadsvis Gratis

När du tecknar dig för mentorskap är alltid första mötet kostnadsfritt. Avsikten är att du och mentorn förutsättningslöst ska träffas och stämma av att mentorn matchar dina behov. Det handlar också om att lära känna varann och gemensamt bestämma om och hur ni vill jobba vidare tillsammans.

Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Ett möte – Stöd till grundare & entreprenörer 1900 kr/90 min

Hjälper dig som VD, entreprenör, grundare eller ledare att handskas med styrelser investerare eller lösa personalproblem samt blir ditt bollplank för att du ska våga mer.

Har du frågor till Susanne eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Susanne

Kostnaderna är angivna inklusive moms. Kostnaderna kan variera beroende på om du är inloggad som privatperson eller företag.
Om du ej är inloggad visas priser för privatpersoner.

Mer om Susanne

Tillgänglighet

Susanne är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri plats Telefonmöte Skype röstsamtal Skype videosamtal

Kompetensområden

Entreprenörsskap (starta bolag, finansiering ...) Finansiering av bolag Personligt utveckling, varumärke Styrelsearbete Digitala tjänster Digital marknadsföring Digitala arbetssätt Affärsutveckling

Erfarenhet och utbildning

Bred arfarenhet utav olika bolagsbyggnade, stora som små. Start-Up erfarenhet, VD erfarenhet, grundare. En av mina viktigt erfarenheter är att vända bolag från negativt till positivt. Att agera i en mansdominerad bransch.
Styrelseakademin och Stressterapeut.

Ett typiskt första möte

Ett lyckat mentorskap bygger på att båda personerna kan bygga upp ett starkt förtroende för varandra och att man kan tala öppen om många frågor och ämnen.
Som din Mentor kommer jag att vilja lära känna dig. Det är när vi känner förtroende för varandra som vi kan bli öppna för utveckling .Därför kommer vi vid första mötet fokusera på vem du är, vad du vill och hur din situation ser ut.

Det är viktigt att vi sätter mål och mäter av dem så att vi tillsammans känner att vi åstadkommer något. Detta kommer vi sedan att följa upp under våra kommande möten.