Anders Peteri

Erfaren ledare med försäljningsbakgrund, Stockholm

Jag är en person som älskar mötet med människor. Denna passion ledde mig tidigt in i rollen som ledare som sedan byggdes på med försäljning. Under åren har detta utvecklats till att omfatta en mängd olika roller som chef på olika nivåer i företag av olika storlek. Jag har bland annat jobbat som militär, säljare, försäljningschef, försäljningsdirektör och VD. I tillägg till detta så har jag erfarenhet av ett antal olika förtroendeuppdrag bl.a. i form av styrelsearbete och då både som styrelsemedlem och ordförande.

Jag tycker att en av de mest positiva erfarenheterna med att vara chef och ledare är att se hur medarbetarna utvecklas och växer in i de olika roller de har. Under denna utveckling är det underbart att se resultaten komma, vilket i vissa fall leder till att medarbetarna erbjuds nya utmaningar både inom och utom företaget, vilket värmer.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag kan hjälpa dig i rollen som ledare oavsett om du söker kunskap som ny eller om du söker hjälp till att utveckla dig själv och ditt team. Jag kan hjälpa dig att hitta lösningar i tuffa förhandlingar oavsett om de gäller internt med medarbetare eller externt med kund. Jag kan hjälpa dig med att skapa ett motiverat team. Jag kan hjälpa dig med att mål sätta och skapa planer för dina kunder.

Anders erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1900 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Anders Kontakta Anders

Mer om Anders

Tillgänglighet

Anders är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

FörhandlingsteknikLöneförhandlingPresentationsteknikLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalKonflikthanteringSommelierEntreprenörskap & Starta bolagUppsägningLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringCoachande ledarskap

Erfarenhet och utbildning

Jag har en genuin erfarenhet av försäljning som sträcker sig från slutet av 1980-talet. Under dessa år har jag byggt på mig en erfarenhet av förhandling lokalt som säljare och centralt som ledare på olika nivåer från försäljningschef till VD. Erfarenheten omfattar även olika nivåer av bolag från det lilla familjeföretaget till det stora multinationella börsnoterade bolaget. Jag är utbildad marknadsekonom med en mängd kompletterande utbildningar inom försäljning, ledarskap och förhandling. Marabou, Swedish Match, Diageo och Oras är några av de företag jag jobbat på. Min senaste erfarenhet är att starta upp ett eget företag. Inom ledarskap så har jag min grund inom försvaret där jag är utbildad kapten och numera är reservofficer.

Ett typiskt första möte

Min erfarenhet av mentorskap bygger på att man känner varandra och har ett förtroende för varandra. För att skapa detta krävs det ett första möte där vi pratar öppet om oss själva som personer och där egentligen ingen fråga är fel att ställa, allt i syfte att skapa en relation som bygger på tillit. Med detta som grund så är vi redo att sätta mål för vad vi gemensamt skall uppnå med mentorskapet.