Anders Scharp

Entreprenör och VD inom hotell och restaurangbranschen, Stockholm

Jag startade i hotell och restaurangbranschen för över 40 år sedan och brinner framförallt kring allt som rör kundservice och det mänskliga mötet.
Att leverera god service är inte bara ett jobb för mig, det är ett förhållningssätt. Det bästa med att erbjuda service och även det värsta, är att reaktionerna uppstår direkt, här och nu. Att få ge service och överträffa förväntningar är att uppleva den äkta glädjen hos människor när man lyckas, vilket alltid har gett mig mycket tillfredställelse.

Förutom arbetslivet försöker jag springa i skogen, vandra i bergen och jaga där det ges möjlighet.

Så här kan jag hjälpa dig:
Med mina många år i hotell och restaurangbranschen kan jag ställa frågor för att hjälpa dig som adept att tänka i rätt riktning. Idag vet jag även svaren, som jag gärna delar med mig av, på många av de kritiska frågorna som brukar dyka upp när det gäller uppstart av ny verksamhet eller att komma vidare i yrkeslivet inom de branscher jag verkar inom.

Anders erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Anders eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Anders

Mer om Anders

Tillgänglighet

Anders är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Entreprenörskap & Starta bolagHotellchef, resturangchefKarriärutveckling

Erfarenhet och utbildning

Ekonomiskt gymnasium och startade som 15 åring i disken på Halmstad Golfklubb och sedan på de flesta positioner i branschen

Ansvarig för Trosa Stadhotell och SPA
VD Villa Baro, upplevelsehotellet vid Bysjöns kant utanför Åtvidaberg

Ett typiskt första möte

Mitt första möte går ut på att skapa förtroende för varandra. Det är ett givande och tagande. Du som adept måste känna att jag har något att ge dig och jag å min sida måste gilla uppdraget för att vi tillsammans skall skapa något bra vare sig vi ses i verkliga livet eller genom digitalt möte.
För mig är alltid personliga möten bäst.