Anders Scharp

Entreprenör och VD inom hotell och restaurangbranschen, Stockholm

Jag startade i hotell och restaurangbranschen för många år sedan och har både kunskap och erfarenhet att dela med mig av. Jag brinner framför allt frågor som handlar om kundservice och det mänskliga mötet.
Att leverera god service är inte bara ett jobb för mig, det är ett förhållningssätt. Det bästa med att erbjuda service och även det värsta, är att reaktionerna uppstår direkt, här och nu. Att få ge service och överträffa förväntningar är att uppleva den äkta glädjen hos människor när man lyckas, vilket alltid har gett mig mycket tillfredställelse.

Förutom arbetslivet försöker jag springa i skogen, vandra i bergen och jaga där det ges möjlighet.

Så här kan jag hjälpa dig:
Med mina många år i hotell och restaurangbranschen kan jag ställa frågor för att hjälpa dig som adept att tänka i rätt riktning. Idag vet jag även svaren, som jag gärna delar med mig av, på många av de kritiska frågorna som brukar dyka upp när det gäller uppstart av ny verksamhet eller att komma vidare i yrkeslivet inom de branscher jag verkar inom.

Anders erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1900 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Anders Kontakta Anders

Mer om Anders

Tillgänglighet

Anders är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Hotellchef, resturangchefEntreprenörskap & Starta bolagKarriärutveckling

Erfarenhet och utbildning

Ekonomiskt gymnasium och startade som 15 åring i disken på Halmstad Golfklubb och sedan på de flesta positioner i branschen

Ansvarig för Trosa Stadhotell och SPA
VD Villa Baro, upplevelsehotellet vid Bysjöns kant utanför Åtvidaberg

Ett typiskt första möte

Mitt första möte går ut på att skapa förtroende för varandra. Det är ett givande och tagande. Du som adept måste känna att jag har något att ge dig och jag å min sida måste gilla uppdraget för att vi tillsammans skall skapa något bra vare sig vi ses i verkliga livet eller genom digitalt möte.
För mig är alltid personliga möten bäst.