Se filmen
star 10/10

Anders Sundberg

Programledare, projektledare, företagsledare, Stockholm

Jag har stor erfarenhet av ledarskap i olika former, gruppchef, IT-chef, program- och projektledare samt företagsledare framför allt i IT-branschen. Jag har startat och byggt egna företag. Deltagit i styrelsearbete i idrotts- och bostadsrättsföreningar. Gemensamt för mina olika roller har varit förändring och för att uppnå förändring har det krävts och krävs, god kommunikation och ett anpassat ledarskap, vilket jag representerar.

Jag har själv en mentor som jag träffar med jämna mellanrum. Naturligtvis har min långa erfarenhet med ett antal ledare som förebilder varit bra för mitt ledarskap. De mindre lyckade ledare som jag träffat har också bidragit till min utveckling och de vill jag så här i efterhand inte ha varit utan.

Referens från kund:
Mitt mentorskap med Anders har varit mycket bra:-)

Så här kan jag hjälpa dig:
Söker du någon som kan guida dig genom ett komplext uppdrag, som program- eller projektledare, som chef eller kanske nytillsatt ledare, då kan jag vara rätt mentor för dig. Jag bidrar med min erfarenhet och kunskap. Jag stöttar dig i enskilda frågor med konkreta råd och tips.

Anders erbjudanden

Mentorskap 3 st möten 2375 kr/månad

Individuellt mentorskap, 3 möten företagskund

Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Ett möte med en mentor kostar 1 krona, därefter debiteras mentorns arvodet en gång per månad tills mentorskapet avslutas. Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och din personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Anders eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Anders

Mer om Anders

Tillgänglighet

Anders är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

FörhandlingsteknikIT & telekomProjektledningEntreprenörskap & Starta bolagDigitala möteslösningarLedarskap i kristiderCoachande ledarskap

Erfarenhet och utbildning

Jag är sedan 1999 egenföretagare inom IT-branschen där jag främst arbetar med komplex program- och projektledning. Det förekommer också att jag går in som interimchef.
Dessförinnan startade jag ett konsultföretag tillsammans med två gamla kollegor, i bolaget fanns utvecklare, verksamhetsutvecklare och projektledare.
Innan jag initierade uppstart av konsultföretaget så satt jag i företagsledningen för en stor återförsäljare av datorer, kringutrustning och tjänster inom service support och utbildning.
Min egen utbildning är el-teleingenjör vilket jag aldrig praktiserat. För övrigt har livets skola berikat min utveckling.

Ett typiskt första möte

Vi träffas på neutral plats för ett första känna-på-varandra-möte. Vi kommer relativt snabbt att känna om vi ska gå vidare och då behöver vi veta lite mer om varandra. Jag vill förstås veta vem du är, dina syften med mentorskap och hur din egen vision ser ut, samt vilka eventuella lång- och kortsiktiga mål du har.
Kan jag möta dig i dina behov? Är svaret ja så sätter vi en plan för genomförandet. Låt oss se agilt på planen, den är inte huggen i sten utan vi anpassar oss efter dina behov.