Andreas Lundberg

Affärsutvecklingschef, Malmö

Att tänka nytt, driva förändring och att utmana rådande affärsmodeller är något jag alltid brunnit för. I mitt fall har det rört sig om fastigheter i min yrkesroll som affärsutvecklingschef på ett av Sveriges största fastighetsbolag. Mitt arbete med affärsutveckling och innovation har lärt mig att tolka samtiden och framtiden, att kunna se alternativ och vända och vrida på möjligheter. Jag trivs att arbeta nära kund och har bred erfarenhet av att försäljning och nätverksbyggande. Jag tycker det är väldigt roligt att jobba men har samtidigt alltid aktivt arbetat med att ha en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv/fritid.

Så här kan jag hjälpa dig:
Om du väljer mig till din mentor innebär att du får ett värdefullt bollplank i frågor som rör innovation, affärsutveckling och komplex försäljning. Att driva innovationsarbete inom en organisation är inte alltid lätt och jag vill i mitt mentorskap erbjuda möjligheten att testa tankar och idéer, ibland ofärdiga. Jag hjälper även dig som vill hitta din egen karriärväg och söker vägledning i hur du ska skapa den situation som passar dig.

Andreas erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Andreas eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Andreas

Mer om Andreas

Tillgänglighet

Andreas är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

FörhandlingsteknikFastighetsförvaltning, bygg & anläggningAffärsutvecklingFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeInnovationer, patent

Erfarenhet och utbildning

Byggnadsingenjör från Malmö och Lund. Har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen i olika roller såsom förvaltning, uthyrning och numera affärsutveckling. Har huvudsakligen arbetat inom globala storföretag.

Ett typiskt första möte

I vårt första möte handlar framförallt om att skapa förtroende och tillit till varandra för att skapa en grund inför kommande möten och utmanande diskussioner. Som mentor är det viktigt för mig att förstå personen bakom de val och beslut som du gör i ditt dagliga arbete. Vi träffas någonstans där du känner dig bekväm, fysiskt eller digital.