Anna Bellman

Mentor, moderator, föreläsare och talartränare, Stockholm

Hur kan du göra för att bli tryggare i din kommunikation, ditt ledarskap och nästa steg i din karriär? Jag tränar många chefer, ledare och medarbetare i kommunikation och ledarskap. Jag kan hjälpa dig med din presentationsteknik, hur du kan bli skickligare i din kommunikation för att verkligen nå fram och hur du kan göra för att ta nästa steg i din karriär.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag kan hjälpa dig att se vilka som är dina styrkor och vad som behöver utvecklas för att du ska nå ett steg till, i ditt ledarskap, din kommunikation och i din karriär. Idag tränar jag många i kommunikation och presentationsteknik, där det finns ett behov av att bli tryggare och tydligare i kommunikationen och i relationen med andra. En stor del av utmaningen är att inse att människor är olika och att vi behöver anpassa oss därefter. Det är en konst att kommunicera och leda så att man når alla på ett sätt så att de förstår och följer med dit man vill. Om du anlitar mig kommer du att få en inspirerade, utmanande och konstruktiv mentor där du får verktyg till hur du kan kommunicera och leda på ett sätt som utvecklar dig.

Annas erbjudanden

Mentorskap månadsvis 2400 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Anna eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Anna

Mer om Anna

Tillgänglighet

Anna är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

IT & telekomLedarskap större arbetsplatsMarknadsföring (PR, media)Marknadsföring sociala mediaKarriärutvecklingKonflikthanteringPersonlig utvecklingRetorikEntreprenörskap & Starta bolagDigitala arbetssättDigitala möteslösningarLedarskap i kristiderModeratorModeratorLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringDigitaliseringPresentationsteknikTalarträning

Erfarenhet och utbildning

Jag är en energisk, glad och lösningsorienterad moderator, talartränare och föreläsare, som dagligen möter personer i olika situationer och med olika utmaningar. Jag har en bakgrund som journalist inom radio och tv, och var under flera år marknads- och kommunikationschef inom it- och fastighetsbranschen. Därefter grundade jag en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska marknads- och kommunikationsfrågor. Mina erfarenheter av att arbeta i ledningen i ett stort globalt bolag, i kombination med att själv ha drivit bolag, gör att jag har en förståelse för en ledares utmaning. Både i goda tider och när det går emot.
Jag är certifierad i Insights Discovery, ett fantastiskt personlighets- och kommunikationsverktyg som hjälper människor att bli ännu bättre på att lära känna sig själva och möta andras olikheter - för att verkligen nå fram till andra.
Bor i Stockholm med min familj, men hjärtat klappar lite extra för Höga kusten där jag är född. Jag älskar goda samtal, god mat och god dryck, och njuter lite extra av utförsåkning, långa vandringar och att segla snabbt med vår trimaran.

Ett typiskt första möte

Första gången möts vi personligen eller digtalt för att lära känna varandra och du får möjlighet att avgöra om jag är rätt mentor för dig. Jag skapar mig en bild av vem du är, var du befinner dig och vart du siktar. Vi sätter upp mål och riktlinjer för vårt samarbete. Min uppgift blir att vara den konstruktiva och kreativa samtalspartner du behöver för att kunna ta spännande och värdefulla steg vidare mot dina mål.