Anna Bellman

Mentor, moderator, föreläsare och talartränare, Stockholm

Hur kan du göra för att bli tryggare i din kommunikation, ditt ledarskap och nästa steg i din karriär? Jag tränar många chefer, ledare och medarbetare i kommunikation och ledarskap. Jag kan hjälpa dig med din presentationsteknik, hur du kan bli skickligare i din kommunikation för att verkligen nå fram och hur du kan göra för att ta nästa steg i din karriär.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag kan hjälpa dig att se vilka som är dina styrkor och vad som behöver utvecklas för att du ska nå ett steg till, i ditt ledarskap, din kommunikation och i din karriär. Idag tränar jag många i kommunikation och presentationsteknik, där det finns ett behov av att bli tryggare och tydligare i kommunikationen och i relationen med andra. En stor del av utmaningen är att inse att människor är olika och att vi behöver anpassa oss därefter. Det är en konst att kommunicera och leda så att man når alla på ett sätt så att de förstår och följer med dit man vill. Om du anlitar mig kommer du att få en inspirerade, utmanande och konstruktiv mentor där du får verktyg till hur du kan kommunicera och leda på ett sätt som utvecklar dig.

Annas erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
2400 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Anna Kontakta Anna

Mer om Anna

Tillgänglighet

Anna är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

IT & telekomLedarskap större arbetsplatsMarknadsföring (PR, media)Marknadsföring sociala mediaKarriärutvecklingKonflikthanteringPersonlig utvecklingRetorikEntreprenörskap & Starta bolagDigitala arbetssättDigitala möteslösningarLedarskap i kristiderModeratorModeratorLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringDigitaliseringPresentationsteknikTalarträning

Erfarenhet och utbildning

Jag är en energisk, glad och lösningsorienterad moderator, talartränare och föreläsare, som dagligen möter personer i olika situationer och med olika utmaningar. Jag har en bakgrund som journalist inom radio och tv, och var under flera år marknads- och kommunikationschef inom it- och fastighetsbranschen. Därefter grundade jag en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska marknads- och kommunikationsfrågor. Mina erfarenheter av att arbeta i ledningen i ett stort globalt bolag, i kombination med att själv ha drivit bolag, gör att jag har en förståelse för en ledares utmaning. Både i goda tider och när det går emot.
Jag är certifierad i Insights Discovery, ett fantastiskt personlighets- och kommunikationsverktyg som hjälper människor att bli ännu bättre på att lära känna sig själva och möta andras olikheter - för att verkligen nå fram till andra.
Bor i Stockholm med min familj, men hjärtat klappar lite extra för Höga kusten där jag är född. Jag älskar goda samtal, god mat och god dryck, och njuter lite extra av utförsåkning, långa vandringar och att segla snabbt med vår trimaran.

Ett typiskt första möte

Första gången möts vi personligen eller digtalt för att lära känna varandra och du får möjlighet att avgöra om jag är rätt mentor för dig. Jag skapar mig en bild av vem du är, var du befinner dig och vart du siktar. Vi sätter upp mål och riktlinjer för vårt samarbete. Min uppgift blir att vara den konstruktiva och kreativa samtalspartner du behöver för att kunna ta spännande och värdefulla steg vidare mot dina mål.