Anna-Kari Ridderwall

HR Director, Scandinavia, Stockholm

Jag är en lyssnande och lösningsfokuserad person. Jag är orädd och gillar förändringar som leder utvecklingen framåt.
Jag är rak och tydlig, och tror att många behöver träna på att ge och ta feedback.
Jag har en lång och gedigen erfarenhet av arbete med människor i många olika branscher och positioner. Människan är den absolut viktigaste parametern för att nå ett lyckat resultat.
Jag är idag skandinavisk HR chef, och har goda relationer med mina kolleger i de nordiska länderna samt Estland och Lettland.

Så här kan jag hjälpa dig:
Ibland kanske du bara vill bolla något, men ibland behöver du konkreta råd eller ha hjälp att planera din fortsatta karriär. I arbetet med personal står man ofta ensam och kan behöva samtala sig fram till bra lösningar.
Anställda i omorganisation och avveckling, rehab.ärenden eller konflikter på arbetet - befinner du dig i liknande processer behöver du bollplank och stöd.

Anna-Karis erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Anna-Kari eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Anna-Kari

Mer om Anna-Kari

Tillgänglighet

Anna-Kari är tillgänglig för möten via:
TelefonmöteDigitala mötenOnline mötenFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

AdministrationFörsäljning, ledarskap och planeringHuman Resource (HR)JämställdhetKonflikthanteringTeambuildingUppsägningUtvecklingssamtalCoachande ledarskapKarriärutvecklingArbetsrättStress och stresshanteringKrishantering

Erfarenhet och utbildning

Jag började min karriär i sjukvården, har sedan arbetat på SVT och drivit eget företag för att sedan arbeta som konsult.
Sedan år 2000 har jag arbetat med HR, ibland även lön inkluderat.
Jag är utbildad marknadsekonom, utöver en mängd olika ledarskapsutbildningar.

Ett typiskt första möte

Inför första mötet är det bra om du tänker igenom vilka förväntningar du har av ett samarbete med mig. Vi träffas och tar en fika i all enkelhet, för att se om vi matchar. Både du och jag ska känna att det känns bra och att tror att vi kan hitta en passande struktur. Det brukar inte vara svårt. Jag är en mycket social person och har lätt att knyta kontakter.