Anna-Kari Ridderwall

HR Director, Stockholm

Jag är en lyssnande och lösningsfokuserad person. Jag är orädd och gillar förändringar som leder utvecklingen framåt.
Jag är rak och tydlig, och tror att många behöver träna på att ge och ta feedback, har en lång och gedigen erfarenhet av arbete med människor i många olika branscher och positioner. Människan är den absolut viktigaste parametern för att nå ett lyckat resultat.
Är idag skandinavisk HR chef, och har goda relationer med mina kolleger i de nordiska länderna samt Estland och Lettland.

Referens från kund:
Skälet till att jag avslutar mentorskapet är rent privatekonomiska, trots en otroligt bra start och trots att Ann-Kari är en mentor med mycket stora kvaliteter. Jag hoppas innerligt att kunna återknyta till henne i framtiden.

Så här kan jag hjälpa dig:
Ibland kanske du bara vill bolla något, men ibland behöver du konkreta råd eller ha hjälp att planera din fortsatta karriär. I arbetet med personal står man ofta ensam och kan behöva samtala sig fram till bra lösningar.
Anställda i omorganisation och avveckling, rehab.ärenden eller konflikter på arbetet - befinner du dig i liknande processer behöver du bollplank och stöd.

Anna-Karis erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1900 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Anna-Kari Kontakta Anna-Kari

Mer om Anna-Kari

Tillgänglighet

Anna-Kari är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

UtvecklingssamtalKrishanteringJämställdhetArbetsrättKonflikthanteringTeambuildingAdministrationUppsägningStress och stresshanteringFörsäljning, ledarskap och planeringCoachande ledarskapHuman Resource (HR)Karriärutveckling

Erfarenhet och utbildning

Jag började min karriär i sjukvården, har sedan arbetat på SVT och drivit eget företag för att sedan arbeta som konsult.
Sedan år 2000 har jag arbetat med HR, ibland även lön inkluderat.
Jag är utbildad marknadsekonom, utöver en mängd olika ledarskapsutbildningar.

Ett typiskt första möte

Inför första mötet är det bra om du tänker igenom vilka förväntningar du har av ett samarbete med mig. Vi träffas och tar en fika i all enkelhet, för att se om vi matchar. Både du och jag ska känna att det känns bra och att tror att vi kan hitta en passande struktur. Det brukar inte vara svårt. Jag är en mycket social person och har lätt att knyta kontakter.