Se filmen
star 10/10

Anna-Karin Gisslén

Mentor, karriär- och kompetensutveckling, Stockholm

I min roll som konsult jobbar jag främst med uppdrag inom utbildning, karriär- och kompetensutveckling.
Jag fungerar även som rådgivare, coach och mentor för entreprenörer och egenföretagare samt individer som vill utvecklas i sitt arbetsliv.
Som person är jag nyfiken, snabbtänkt och lösningsorienterad. Jag ser helheten och sätter mig snabbt in i sammanhang, samtidigt som jag är mål- och resultatfokuserad. För mig är det viktigt att identifiera ett tydligt mål att arbeta emot. Mina styrkor kommer väl till pass och gör det möjligt att leva min mission – att utveckla människor!

Referens från kund:
Jättebra möte med fin inlyssning av min mentor och bra feedback.

Så här kan jag hjälpa dig:
Min främsta drivkraft är att jobba med personer som vill utvecklas på ett eller flera plan, främst i arbetslivet men också på ett personligt plan. Min roll som mentor går ut på att tydliggöra din självbild, stötta i förändring och vara ett bollplank under processen till det uppsatta målet.
Jag kan hjälpa dig som;

• är ny i din roll och vill växa in i den snabbt och smidigt
• vill utvecklas i din roll eller internt i organisationen
• vill ta nästa steg
• är ledare och behöver ett bollplank
• vill starta eget
• är egenföretagare
• går i tankarna att utbilda dig vidare

Anna-Karins erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Anna-Karin eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Anna-Karin

Mer om Anna-Karin

Tillgänglighet

Anna-Karin är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöte

Kompetensområden

AdministrationCoachande ledarskapCV & jobbansökningarEntreprenörskap & Starta bolagFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeHuman Resource (HR)Internationell verksamhetIT & telekomKarriärutvecklingLedarskap större arbetsplatsMarknadsföring (PR, media)Marknadsföring sociala mediaModeratorOrganisationeroutplacementPersonligt varumärkePersonlig utvecklingProjektledningRekryteringSjälvledarskapStress och stresshanteringTeambuilding

Erfarenhet och utbildning

Beteendevetare med en Fil kand. i socialpsykologi och certifierad ICF coach.
Bakgrund från en större amerikansk hamburgerkedja där jag under många år jobbade ”på golvet” och sedermera fick prova på flera funktioner på huvudkontoret.
Efter mina studier på högskola har jag träffat individer och stöttat dem i deras yrkesliv och karriär.
Mentor till egenföretagare och 2020 blev jag utsedd till Årets mentor i Stockholms län av Nyföretagarcentrum.

Den röda tråden i mitt yrkesliv är att jag drivit och utvecklat något; produkter, tjänster, verksamheter och individer. Jag passar bäst i målstyrda roller, där det finns ett mål att uppnå och mitt uppdrag blir driva och eller utveckla verksamheten eller individen mot rätt håll.

Ett typiskt första möte

Det är viktigt att vi kommer överens om vad programmet ska innehålla. Det är du som är den drivande parten under programmet och jag fungerar som ett bollplank som lotsar dig fram i din utvecklingsprocess. Är du egen företagare fokuserar vi lika mycket på dig som på tillväxten av ditt företag.


Vi börjar med att tillsammans kartlägga ditt nuläge, dina styrkor, svagheter, ambitioner och prioriteringar. Utifrån detta sätter vi tillsammans mål och delmål, hittar lösningar och gör en plan för hur du ska nå målen.

Jag erbjuder gärna möten digitalt och/eller över telefon. Jag har lång erfarenhet av coachning på telefon och faktum är att jag tycker telefon är underskattat. Jag upplever samtalet och dess innehåll mycket mer kraftfullt när man inte ser varandra.