Anna-Karin Gisslén

Mentor, karriär- och kompetensutveckling, Stockholm

I min roll som mentor jobbar jag främst med uppdrag inom utbildning, karriär- och kompetensutveckling.
Jag fungerar även som rådgivare, coach och mentor för entreprenörer och egenföretagare samt individer som vill utvecklas i sitt arbetsliv.
Som person är jag nyfiken, snabbtänkt och lösningsorienterad. Jag ser helheten och sätter mig snabbt in i sammanhang, samtidigt som jag är mål- och resultatfokuserad. För mig är det viktigt att identifiera ett tydligt mål att arbeta emot. Mina styrkor kommer väl till pass och gör det möjligt att leva min mission – att utveckla människor!

Referens från kund:
Jättebra möte med fin inlyssning av min mentor och bra feedback.

Så här kan jag hjälpa dig:
Min främsta drivkraft är att jobba med personer som vill utvecklas på ett eller flera plan, främst i arbetslivet men också på ett personligt plan. Min roll som mentor går ut på att tydliggöra din självbild, stötta i förändring och vara ett bollplank under processen till det uppsatta målet.
Jag kan hjälpa dig som;

• är ny i din roll och vill växa in i den snabbt och smidigt
• vill utvecklas i din roll eller internt i organisationen
• vill ta nästa steg
• är ledare och behöver ett bollplank
• vill starta eget
• är egenföretagare
• går i tankarna att utbilda dig vidare

Anna-Karins erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1900 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Anna-Karin Kontakta Anna-Karin

Mer om Anna-Karin

Tillgänglighet

Anna-Karin är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöte

Kompetensområden

AdministrationCoachande ledarskapCV & jobbansökningarEntreprenörskap & Starta bolagFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeHuman Resource (HR)Internationell verksamhetIT & telekomLedarskap större arbetsplatsMarknadsföring (PR, media)Marknadsföring sociala mediaModeratorOrganisationeroutplacementPersonligt varumärkePersonlig utvecklingProjektledningRekryteringSjälvledarskapStress och stresshanteringTeambuildingKarriärutveckling

Erfarenhet och utbildning

Beteendevetare med en Fil kand. i socialpsykologi och certifierad ICF coach.
Bakgrund från en större amerikansk hamburgerkedja där jag under många år jobbade ”på golvet” och sedermera fick prova på flera funktioner på huvudkontoret.
Efter mina studier på högskola har jag träffat individer och stöttat dem i deras yrkesliv och karriär.
Mentor till egenföretagare och 2020 blev jag utsedd till Årets mentor i Stockholms län av Nyföretagarcentrum.

Den röda tråden i mitt yrkesliv är att jag drivit och utvecklat något; produkter, tjänster, verksamheter och individer. Jag passar bäst i målstyrda roller, där det finns ett mål att uppnå och mitt uppdrag blir driva och eller utveckla verksamheten eller individen mot rätt håll.

Ett typiskt första möte

Det är viktigt att vi kommer överens om vad programmet ska innehålla. Det är du som är den drivande parten under programmet och jag fungerar som ett bollplank som lotsar dig fram i din utvecklingsprocess. Är du egen företagare fokuserar vi lika mycket på dig som på tillväxten av ditt företag.


Vi börjar med att tillsammans kartlägga ditt nuläge, dina styrkor, svagheter, ambitioner och prioriteringar. Utifrån detta sätter vi tillsammans mål och delmål, hittar lösningar och gör en plan för hur du ska nå målen.

Jag erbjuder gärna möten digitalt och/eller över telefon. Jag har lång erfarenhet av coachning på telefon och faktum är att jag tycker telefon är underskattat. Jag upplever samtalet och dess innehåll mycket mer kraftfullt när man inte ser varandra.