Anna-Karin Lingham

Varumärkeskonsult, föreläsare och mentor, Stockholm

Det finns alltid spännande utvecklingspotential. Det finns alltid nya vägval. Och det finns alltid kreativa möjligheter.

Jag har en bakgrund som marknadschef, VD, projektledare och entreprenör i stora och mindre bolag med verksamhet både nationellt och internationell. Som entreprenör har jag lärt mig att tänka utanför vanliga mönster och normer. Jag hjälper dig och ditt företag att utvecklas via en enkel och effektiv varumärkesprocess, där ni kan hitta er potential, se nya möjligheter och välja väg. Det brukar bli insiktsfullt, roligt och ge snabba resultat. Jag har nyligen utvecklat konceptet "Ambassador Branding", där arbetsglädje och ökad lönsamhet går sida vid sida.

I min värld ingår många friluftsäventyr, nyfikna människor och en hel del kreativitet.

Så här kan jag hjälpa dig:
Har du funderingar hur du ska gå tillväga med företagets varumärke, ditt personliga varumärke eller hur medarbetare kan stärka sitt ambassadörskap? Då kan jag vara ett både kreativt och analytiskt bollplank. Jag har arbetat med varumärkesutveckling under många år. Det är fortfarande bland det roligaste jag vet. Om jag kan hjälpa dig att känna samma glädje kring dina varumärken, så kommer vi snabbt skapa resultat tillsammans.

Anna-Karins erbjudanden

Mentorskap månadsvis 2400 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Anna-Karin eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Anna-Karin

Mer om Anna-Karin

Tillgänglighet

Anna-Karin är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Internationell verksamhetVarumärkenStyrelsearbeteLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalMarknadsföring (PR, media)Marknadsföring sociala mediaKarriärutvecklingProjektledningPersonlig utvecklingEntreprenörskap & Starta bolagAdministrationPersonligt varumärkeLedarskap i kristiderModeratorLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeCoachande ledarskapPresentationsteknikTalarträning

Erfarenhet och utbildning

Civilekonom från Uppsala universitet, med inriktningen marknadsföring. Utbildningar inom ledarskap, varumärken, kreativitet och retorik. Utnämnd till Årets Mentor av Marknadsföreningen i Stockholm. Ledare inom företag som Axfood, Hästens Sängar, Apotek Hjärtat och Björn Borg. Arbetar också med styrelseuppdrag, som föreläsare, författare och konstnär.

Ett typiskt första möte

Första gången möts vi personligen för att lära känna varandra. Vi får båda möjlighet att avgöra om jag är rätt mentor för dig. Jag skapar mig en bild av vem du är, var du befinner dig och vart du siktar. Vi sätter upp mål och riktlinjer för vårt samarbete. Min uppgift blir att vara den konstruktiva och kreativa samtalspartner du behöver för att kunna ta spännande och värdefulla steg vidare mot dina mål.