Åsa Keim

Affärs- och verksamhetsutvecklare, Göteborg

Jag är en engagerad, lösningsorienterad person som har lätt för att motivera och skapa resultat. Jag får ofta uppskattning för min tydlighet och mitt sätta att kommunicera, konsekvent ledarskap och förmåga att organisera och skapa driv och samtidigt lyssna på och se individen. Har särskilt intresse för ledarskap, relationsbyggande och är utpräglat kundorienterad. Strävar alltid efter att ha en professionell hållning samt en öppen och positiv inställning och har aldrig långt till skrattet.

Så här kan jag hjälpa dig:
Mentorskap och rådgivning inom ledarskap, strategisk affärsutveckling, marknads- och säljstrategi samt personlig utveckling och målstyrning.
Jag kan hjälpa dig att bryta ner dina ambitioner och mål till konkreta handlingsplaner. Jag kan lyssna och hjälpa dig vidare i din karriär eller utmaningar.

Som mentor tänker jag att mitt jobb är att få dig att hitta din väg framåt. Därför blir min roll att ställa frågor, hjälpa dig att bredda dina perspektiv och få dig att komma fram till vad som är rätt för just dig.

Åsas erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Åsa eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Åsa

Mer om Åsa

Tillgänglighet

Åsa är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Entreprenörskap & Starta bolagStyrelsearbeteLedarskap större arbetsplatsMarknadsföring (PR, media)Marknadsföring sociala mediaKrishanteringKarriärutvecklingKonflikthanteringLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringCoachande ledarskap

Erfarenhet och utbildning

Mina erfarenheter kommer från många branscher, funktioner och affärsutmaningar, vilket gör att jag har lätt att sätta mig in i, och förstå, nya situationer. Jag har mer än femton års erfarenhet av ledningsgrupparbete med fokus på det strategiska arbetet framåt. Ett fokus och erfarenhet som jag har med mig in i styrelsearbete som är min plattform framåt. Förmågan att bidra med strategi, analys och målstyrning kombinerar jag med en lång och framgångsrik bana som ledare. Jag får med mig människorna i att uppnå målen och se den långsiktiga ambitionen.

Mer konkret information om mina tidigare arbeten och uppdrag finns att läsa på https://se.linkedin.com/in/asakeim

Ett typiskt första möte

Vi börjar med att definiera varför, vad och hur du tänker kring vårt samarbete! Vad vill du få ut av det och varför har du valt att skaffa en mentor?
När vi har definierat syfte och mål, bryter vi tillsammans ned det i en konkret plan, både vad gäller det praktiska som det innehållsmässiga. Ju tydligare konkreta mål vi har med mentorskapet, desto lättare att följa upp resultatet.

Mellan gångerna vi träffas är det viktigt att du avsätter tid för att genomföra uppgifter, så att vi verkligen kommer framåt. Mötena blir avstämningar, tid för reflektion och att lyfta blicken och titta framåt.