Åsa Keim

Affärs- och verksamhetsutvecklare, Göteborg

Jag är en engagerad, lösningsorienterad person som har lätt för att motivera och skapa resultat. Jag får ofta uppskattning för min tydlighet och mitt sätta att kommunicera, konsekvent ledarskap och förmåga att organisera och skapa driv och samtidigt lyssna på och se individen. Har särskilt intresse för ledarskap, relationsbyggande och är utpräglat kundorienterad. Strävar alltid efter att ha en professionell hållning samt en öppen och positiv inställning och har aldrig långt till skrattet.

Referens från kund:
Alltid bra och värt pengarna och tiden man investerar!

Så här kan jag hjälpa dig:
Mentorskap och rådgivning inom ledarskap, strategisk affärsutveckling, marknads- och säljstrategi samt personlig utveckling och målstyrning.
Jag kan hjälpa dig att bryta ner dina ambitioner och mål till konkreta handlingsplaner. Jag kan lyssna och hjälpa dig vidare i din karriär eller utmaningar.

Som mentor tänker jag att mitt jobb är att få dig att hitta din väg framåt. Därför blir min roll att ställa frågor, hjälpa dig att bredda dina perspektiv och få dig att komma fram till vad som är rätt för just dig.

Åsas erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1500 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Åsa Kontakta Åsa

Mer om Åsa

Tillgänglighet

Åsa är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

StyrelsearbeteLedarskap större arbetsplatsMarknadsföring (PR, media)Marknadsföring sociala mediaKrishanteringKarriärutvecklingKonflikthanteringEntreprenörskap & Starta bolagLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringCoachande ledarskap

Erfarenhet och utbildning

Mina erfarenheter kommer från många branscher, funktioner och affärsutmaningar, vilket gör att jag har lätt att sätta mig in i, och förstå, nya situationer. Jag har mer än femton års erfarenhet av ledningsgrupparbete med fokus på det strategiska arbetet framåt. Ett fokus och erfarenhet som jag har med mig in i styrelsearbete som är min plattform framåt. Förmågan att bidra med strategi, analys och målstyrning kombinerar jag med en lång och framgångsrik bana som ledare. Jag får med mig människorna i att uppnå målen och se den långsiktiga ambitionen.

Mer konkret information om mina tidigare arbeten och uppdrag finns att läsa på https://se.linkedin.com/in/asakeim

Ett typiskt första möte

Vi börjar med att definiera varför, vad och hur du tänker kring vårt samarbete! Vad vill du få ut av det och varför har du valt att skaffa en mentor?
När vi har definierat syfte och mål, bryter vi tillsammans ned det i en konkret plan, både vad gäller det praktiska som det innehållsmässiga. Ju tydligare konkreta mål vi har med mentorskapet, desto lättare att följa upp resultatet.

Mellan gångerna vi träffas är det viktigt att du avsätter tid för att genomföra uppgifter, så att vi verkligen kommer framåt. Mötena blir avstämningar, tid för reflektion och att lyfta blicken och titta framåt.