Bengt-Erik Larsson

Mentor, rådgivare och bollplank till chefer, Göteborg

Jag har som anställd arbetat i olika branscher framförallt med marknadsföring, försäljning och att bygga upp verksamheter både i Sverige och internationellt. Därefter har jag i 20 år arbetat som konsult, rådgivare och bollplank åt chefer.
Det är spännande att vara med i utveckling och förändring både av verksamheter och människor.
Den viktigaste erfarenheten jag har med mig är att man måste se hur man kan och skall fokusera på rätt sak snarare än att göra saker på rätt sätt. Att fokusera på rätt sak är framgångsfaktorn både för verksamheten och individen.

Så här kan jag hjälpa dig:
Att vara chef är ofta att vara ensam med sina frågor. Jag kan vara ett bollplank där du kan ställa dina frågor och testa dina svar. Jag är alltid helt ärlig i mina svar och min feedback till dig, och våra diskussioner stannar mellan oss.
Med mig har jag erfarenhet av lyckade och misslyckade projekt som vi kan jämföra med.
En av de viktigaste punkterna jag kan hjälpa till med är att få fram vad som, i den situation man befinner sig i, är den viktigaste frågan att ta itu med. Hur man skall fokusera på rätt sak i verksamheten eller i den personliga utvecklingen.

Bengt-Eriks erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Bengt-Erik eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Bengt-Erik

Mer om Bengt-Erik

Tillgänglighet

Bengt-Erik är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

StyrelsearbeteEkonomisk styrningFastighetsförvaltning, bygg & anläggningLedarskap större arbetsplatsOrganisationerKrishanteringProjektledningOffentlig sektor (upphandling)Entreprenörskap & Starta bolagLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planering

Erfarenhet och utbildning

Jag har arbetat i nationella och internationella handelsföretag. Har haft befattningar som Säljare, Produktchef, Marknadschef, Affärsutvecklingschef och VD.

Som konsult har jag erfarenhet av att vara bollplank åt chefer i offentliga verksamheter och privata företag. Vissa av dessa uppdragen är en kontinuerlig del i verksamhetens utveckling och har pågått i över tio år.

Jag har skrivit böcker om projektledning och evenemangsföretagande. Utbildning Civilekonom, MBA.

Ett typiskt första möte

Vårt första möte är helt förutsättningslöst. Vi ser på dig, verksamheten och arbetet. Vi lär känna varandra. Vi går igenom hur vi skulle kunna arbeta tillsammans. Därefter ser vi på om och hur vi skall gå vidare. Vi träffas digital eller fysiskt beroende på vad som passar oss bästa.