Björn Hedskog

Erfaren chef och ledare med fokus på hållbart ledarskap, Stockholm

Jag är en person som trivs bäst då jag får bidra till att frigöra energi och engagemang hos dig som ledare och din organisation. Energi som i sin tur kan användas till att förändra och tänka i nya banor. Merparten av min erfarenhet har jag byggt via ledarskapsroller och förändringsprojekt inom verksamhetsutveckling och samverkan i samhällsbyggnadssektorn.

Min utgångspunkt i min roll som mentor är att jag hellre ser utmaningar än problem och konkretiserar gärna nya planer tillsammans med dig baserat på mina grundvärderingar om inkluderande och hållbart ledarskap.

Så här kan jag hjälpa dig:
Känner du att dina medarbetare och team har så mycket mer att ge än vad de levererar just nu? Eller upplever du kanske utmaningar med att balansera måluppfyllnad och vinstkrav mot utveckling och framåtdriv i din organisation? Då blir jag gärna den mentor som stöttar och utmanar dig på vägen framåt i ditt ledarskap. Jag kommer att bidra med såväl klargörande frågor som med mina erfarenheter från med- och motgång. Initialt ser jag till att vi båda är överens om helheten och kan snabbt bilda mig en förståelse för dig och de utmaningar som du har.

Björns erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Björn eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Björn

Mer om Björn

Tillgänglighet

Björn är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

LöneförhandlingLedarskap större arbetsplatsOrganisationerManagement konsultingKrishanteringHållbar utveckling (miljö)JämställdhetKonflikthanteringProjektledningRekryteringDigitala arbetssättTeambuildingSportklubb, ledarskapLedarskap i kristiderUppsägningModeratorLedningsgruppsarbeteEffektivare mötenCoachande ledarskapHuman Resource (HR)FörändringsledningFastighetsförvaltning, bygg & anläggningTeknik & konstruktionBrandskydd

Erfarenhet och utbildning

Jag arbetar idag deltid med mitt bolag TechNeedPeople som har fokus på att utveckla individer och arbetsgrupper genom coaching och kundspecifika program för grupputveckling. Resterande del av tiden arbetar jag på ett kunskapsdrivet och innovativt bolag inom samhällsbyggnadsbranchen med fokus på frågor kopplade till riskhantering och brandskydd.

Chef för Venn Management AB, Verksamhetsutvecklare och produktionsledare på Plantagon, Operativ ansvarig i Briab under en stor förändringsresa, Linjechef i WSP, Projektledare Statens räddningsverk, Internationella avdelningen, Teknisk Konsult riskhantering och brandskydd. Erfarenhet av att vara engagerad i ideella föreningar med anknytning till idrott, scouter och skola.

Mitt bästa tips för att stressa av och hämta energi är att ta sig ut och nyttja naturen, allt från promenader, fix i trädgården till mountainbike och löpning.

Ett typiskt första möte

Nästan allting kommer tillbaka till att handla om relationer. Relationer som är framgångsrika speglas enligt mig av ömsesidig respekt, förtroende för varandra och att vi strävar mot samma mål. Vårt första möte behöver därför lägga grunden för en sådan relation och jag föreslår att vi ses på en neutralplats där du känner dig bekväm. Där kan vi sedan diskutera vad du vill ha ut av mentorskapet och vi får båda ställa frågor som är viktiga för att vi ska känna oss trygga i det fortsatta samarbetet. Allt som sägs och sker då vi ses stannar mellan oss två.