Bo Wigstrand

Ledare, säljare och entreprenör, Stockholm

Jag är en positiv person som alltid försöker se möjligheter i alla situationer. Under stor del av mitt yrkesliv har jag varit ledare, säljare och entreprenör. Har arbetet i flera branscher både i stora organisationer, i internationella bolag och som medgrundare till flera startupbolag. Brinner för att utveckla företag, personer, team och mig själv. Jobbar gärna med idé- och lösningsorienterad försäljning.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag blir gärna ditt bollplank i frågor som rör ledarskap, teambildning, försäljning och utveckling av ditt entreprenörskap. Vill du utveckla dig som ledare eller säljare är jag rätt mentor för dig. Jag bär med mig både framgång och mindre lyckade beslut och projekt vilken har utvecklat mig som person vilket har blivit med erfarenhetsbank som jag gärna delar med mig av.

Bos erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Bo eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Bo

Mer om Bo

Tillgänglighet

Bo är tillgänglig för möten via:
TelefonmöteDigitala mötenOnline mötenFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Entreprenörskap & Starta bolagFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeIT & telekomPresentationsteknikStyrelsearbeteTeambuildingCoachande ledarskapMarknadsföring sociala mediaDigitala arbetssättLedarskap i kristider

Erfarenhet och utbildning

Har arbetat i större företag såsom Ericsson och Xerox. Jag har startat flera bolag och även sålt flera av dessa bolag. Har erfarenheter från olika IT-bolag, programvaruutveckling, webbutveckling, IP-telefoni- och Internetoperatörer samt jobbat med kommersiella rättigheter för arenorna i Stockholm, Ericsson Globe, Hovet och Tele2 Arena.

Jag har haft olika befattningar, säljare, försäljningschef, utvecklingschef, VD och entreprenör. Har över lång erfarenhet av att leda bolag och är idag VD för Mentorerna.se. Har en idrottsbakgrund som både spelare och som tränare samt spelar gärna golf idag, på min fritid.

Ett typiskt första möte

Ett lyckat mentorskap bygger på att vi båda ska få ett gott förtroende för varandra och det vi pratar om stannar mellan oss. Jag vet att med ett gott förtroende för varandra skapas vi förutsättningar för ett lyckat mentorskap. På något av våra första möten föreslår jag att vi sätter upp mål och riktlinjerna för vårt samarbete. Ett mentorskap med mig, utgår alltid från dig och jag som mentor vill hjälpa dig att få ut din fulla potential och utvecklas i den riktningen som du själv vill.