Camilla Prising

Entreprenör/ Inspiratör/ Ledare, Älta

Entreprenör som utvecklar sälj- och marknadsfunktioner. Har de senaste 20 åren utvecklat och drivit företag och säljorganisationer. Stödjer individer och organisationer i förändring. Jag är en jordnära person med starkt engagemang, stor nyfikenhet på livet och människor. Drivs av att se människor växa och komma till nya insikter.

Referens från kund:
Vi blev snabbt klara med mina frågor vilket var bra, tar de sista 30 min en annan dag!

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag kan hjälpa dig med stöd och bollplank i frågor, utmaningar eller problem som du upplever i din yrkesroll eller att du vill komma vidare.

Har du nyligen startat, ska startar eller är igång med ett företag och behöver ett stöd och bollplank i ditt företagande, jag kan bidra med stöd på både på strategisk och operativ nivå med frågor som berör affärsledning, marknadsföring, försäljning, personalfrågor, HR mm.

Vill du komma vidare i din yrkeskarriär eller upplever utmaningar eller svårigheter på sin arbetsplats. Det kan gälla arbetsgivare, rollen som ledare, medarbetare, man är ny på tjänst etc.

Camillas erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1500 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Camilla Kontakta Camilla

Mer om Camilla

Tillgänglighet

Camilla är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

IT & telekomStyrelsearbeteUtvecklingssamtalMarknadsföring sociala mediaEntreprenörskap & Starta bolagRekryteringFinansiering av bolagUppsägningAvveckla bolag (rekonstruktion, konkurs ...)VälgörenhetsarbeteLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeCoachande ledarskapHuman Resource (HR)

Erfarenhet och utbildning

15 år erfarenhet av att driva företag genom goda såväl som svåra tider, och 20 års erfarenhet inom försäljning, marknadsföring, IT och HR. Jag har tagit företag från 0 till 30 anställda. Drivit förändringsarbeten inom affärsutveckling, försäljning, marknadsföring, organisation, lönsamhet, HR och IT.

Utbildning DIHM Marknadsekonom IHM Business School.
Certifierad styrelseutbildning
Certifierad DISC beteende-/ drivkraftsanalys

Ett typiskt första möte

Första mötet brukar handla om att vi presenterar och bekanta oss för varandra. Vi går igenom din utmaning/problem och vad du vill ha ut av din mentor, dina mål och utmaningar, som vi sedan utgår från.