Camilla Prising

Entreprenör/ Inspiratör/ Ledare, Älta

Entreprenör som utvecklar sälj- och marknadsfunktioner. Har de senaste 20 åren utvecklat och drivit företag och säljorganisationer. Stödjer individer och organisationer i förändring. Jag är en jordnära person med starkt engagemang, stor nyfikenhet på livet och människor. Drivs av att se människor växa och komma till nya insikter.

Referens från kund:
Vi blev snabbt klara med mina frågor vilket var bra, tar de sista 30 min en annan dag!

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag kan hjälpa dig med stöd och bollplank i frågor, utmaningar eller problem som du upplever i din yrkesroll eller att du vill komma vidare.

Har du nyligen startat, ska startar eller är igång med ett företag och behöver ett stöd och bollplank i ditt företagande, jag kan bidra med stöd på både på strategisk och operativ nivå med frågor som berör affärsledning, marknadsföring, försäljning, personalfrågor, HR mm.

Vill du komma vidare i din yrkeskarriär eller upplever utmaningar eller svårigheter på sin arbetsplats. Det kan gälla arbetsgivare, rollen som ledare, medarbetare, man är ny på tjänst etc.

Camillas erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Ett möte med en mentor kostar 1 krona, därefter debiteras mentorns arvodet en gång per månad tills mentorskapet avslutas. Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och din personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Camilla eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Camilla

Mer om Camilla

Tillgänglighet

Camilla är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

IT & telekomStyrelsearbeteUtvecklingssamtalMarknadsföring sociala mediaEntreprenörskap & Starta bolagRekryteringFinansiering av bolagUppsägningAvveckla bolag (rekonstruktion, konkurs ...)VälgörenhetsarbeteLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeCoachande ledarskapHuman Resource (HR)

Erfarenhet och utbildning

15 år erfarenhet av att driva företag genom goda såväl som svåra tider, och 20 års erfarenhet inom försäljning, marknadsföring, IT och HR. Jag har tagit företag från 0 till 30 anställda. Drivit förändringsarbeten inom affärsutveckling, försäljning, marknadsföring, organisation, lönsamhet, HR och IT.

Utbildning DIHM Marknadsekonom IHM Business School.
Certifierad styrelseutbildning
Certifierad DISC beteende-/ drivkraftsanalys

Ett typiskt första möte

Första mötet brukar handla om att vi presenterar och bekanta oss för varandra. Vi går igenom din utmaning/problem och vad du vill ha ut av din mentor, dina mål och utmaningar, som vi sedan utgår från.