Se filmen
star 10/10

Charlotte Odbjer

Erfaren ledare, marknadschef och VD, Göteborg

Jag är en positiv och lösningsorienterad person som valt att vara mentor för att stötta dig, och indirekt din organisation och ditt företag, i din vardag och hjälpa dig att nå dina mål.

Jag har en bred erfarenhet från många delar av en ledares ansvarsområden som kommunikation, varumärke, ekonomi, HR, affärsutveckling och brinner lite extra för ledarskap och de utmaningar som det innebär att vara chef för andra och få dem engagerade.

Referens från kund:
Det gick bra som vanligt!

Så här kan jag hjälpa dig:
Med stort engagemang för dig och dina utmaningar vill jag göra skillnad och hjälpa dig att lyckas. Jag vill vara den konstruktiva och kreativa partner som med ett coachande förhållningsätt hjälper dig att ta spännande och värdefulla steg mot dina mål.

Charlottes erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1900 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Charlotte Kontakta Charlotte

Mer om Charlotte

Tillgänglighet

Charlotte är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

VarumärkenLöneförhandlingStyrelsearbeteLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalMarknadsföring (PR, media)Marknadsföring sociala mediaPersonlig utvecklingProjektledningRekryteringTeambuildingSjälvledarskapUppsägningAdministrationLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringDigitaliseringCoachande ledarskapFörändringsledning

Erfarenhet och utbildning

Lång erfarenhet från framför allt större och mindre ägarledda bolag, tillväxtresor och förändringsprocesser.

Projektledare, marknadschef och VD. Jobbat med ut och avveckling, förändring, digitalisering, kommunikation internt och externt, varumärke, marknadsföring, event, TV produktion, försäljning, budgetering, ekonomi, HR och framför allt ledarskap.

Erfarenhet av mentorsuppdrag.

Ett typiskt första möte

Vi ses IRL eller i ett digitalt möte, vilket du föredrar, och pratar ihop oss kring vilka vi är och respektive förväntningar.

Vi stämmer av nuläge och de utmaningar du står inför och ser hur jag skulle kunna bidra, därefter sätter vi en målbild och en plan för vårt samarbete.