Christer Axengard

Senior fastighetsrådgivare med säljbakgrund, Malmö

Jag kan nog sammanfattas som en jordnära, aktiv, social samt lyhörd person. Jag arbetar idag som egen konsult med lite olika uppdrag som transaktionsansvarig samt köprådgivare åt större börsnoterade fastighetsbolag och institutioner. Jag brinner för att få till möjliga och omöjliga affärsmöjligheter där alla inblandade parter känner sig nöjda. Detta driv och tävlingsinsikt har jag nog med mig från ett aktivt förflutet på elitnivå inom friidrott. Arbetar även på min fritid med sponsring samt diverse styrelsearbeten.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag tror att jag bäst kan hjälpa personer som vill in och lära sig hur den kommersiella fastighetsmarknaden fungerar.
Att tillsammans finna lösningar samt nya vägar och möjligheter.

Christers erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Christer eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Christer

Mer om Christer

Tillgänglighet

Christer är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Entreprenörskap & Starta bolagFastighetsförvaltning, bygg & anläggningProjektledningFörsäljning, ledarskap och planering

Erfarenhet och utbildning

Jag har en lång erfarenhet av fastigheter, fastighetstransaktioner, projektutveckling och strategifrågor efter att ha arbetat med transaktioner, projekt och projektuthyrningar sedan 1990. Jag har arbetat som rådgivare till ett stort antal internationella och svenska kunder. Jag har stor internationell arbetserfarenhet efter att ha arbetat med uppdragsgivare i Tyskland, England, Norge samt USA. Jag är utbildad ingenjör, marknadsekonom, mäklare samt diverse sälj- och chefsutbildningar.

Ett typiskt första möte

Vårt första möte kommer att handla om att lära känna varandra eftersom ett lyckat mentorskap bygger på ett starkt förtroende där vi kan tala öppet om olika frågor. Därefter sätter vi upp riktlinjerna för vårt samarbete och mål som vi tillsammans kan uppnå. Vi kan ses digital eller personligen beroende på hur vi bestämmer.