Claes-Göran Brobäck

Projektledning och Affärsutveckling, Uppsala

Jag har haft glädjen att få arbeta med många delar inom läkemedelsindustrin med erfarenhet från både stora internationella läkemedelsbolag samt internationella kontraktsforskningsbolag så kallade CRO omfattande allt ifrån internationell klinisk forskning/prövning till internationell (global) projektledning samt affärsutveckling. Jag har erfarenhet som ledare inom den Nordiska delen av ett amerikanskt bolag.

Jag tror att jag med min breda och långa erfarenhet kan hjälpa dig via mentorskap i din vidare yrkesutveckling främst då inom läkemedelsindustrin och "Life Science". Privat är mitt stora intresse musik som jag gärna både utövar och lyssnar till. Jag försöker vidare att träna (spinning/cykling) regelbundet samt spela golf när jag får tillfälle.

Så här kan jag hjälpa dig:
Har du behov av stöd i din nuvarande eller helt nya roll, eller är du ny som projektledare eller chef eller står inför en förändringsprocess, självvald eller "påtvingad" så tror jag mentorskap kan vara något för dig där jag vill dela med mig av min erfarenhet.

Claes-Görans erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1250 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Har du frågor till Claes-Göran eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Claes-Göran

Mer om Claes-Göran

Tillgänglighet

Claes-Göran är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Internationell verksamhetPresentationsteknikLedarskap större arbetsplatsOrganisationerProjektledningEntreprenörskap & Starta bolagTeambuildingFörsäljning, ledarskap och planeringKlinisk forskning

Erfarenhet och utbildning

Efter att ha doktorerat på Uppsala Universitet har jag arbetat inom läkemedelsindistrin i ca 28 år. Av dessa var jag 12 år inom Pharmacia, ett då stort internationellt läkemedelsbolag som blev uppköpt av Pfizer. De resterande 16 åren har jag arbetat inom olika internationella (Amerikanska) s.k. CROs som Quintiles (världens största CRO bolag), Kendle Internatonal samt INC Research.

Mina positioner har varit mångfaldiga, allt ifrån Clinical Trial Manager, Project Manager, Project Director till rent exekutiva ledande positioner som General Manager samt Director Clinical Development. Jag har bl a fått vara med om att från grunden bygga upp, etablera och leda ett dotterbolag i Norden för ett Amerikanskt CRO, vilket varit en både rolig och nyttig erfarenhet.

Ett typiskt första möte

Ett typiskt första möte med mig skulle fokusera på att lära känna varandra, vem du är, din rådande situation och vad du vill. Vidare kommer ett första möte handla om att skapa ett förtroende och en "öppen atmosfär" vilket kommer vara grunden för den fortsatta kontakten och utvecklingen tillsammans, för utveckling är vad våra möten kommer att handla om.