Clara Löfvenhamn

Mentor, ledarskapsföreläsare, VD av Bossbloggen, Lund

Jag bidra till att utveckla morgondagens ledare och jag är föreläsare. Som person är jag optimistisk, social, driven och värderingsstyrd. En klassisk millenial i den aspekten att jag vill bidra och göra skillnad. Mitt kall? Det handlar om att sprida kunskap och utbildning så att vi tillsammans kan skapa oss ett arbetsliv och affärsliv där både välmående och lönsamhet får plats.

Så här kan jag hjälpa dig:
Drömmer du om att bli ledare och vill ha en mentor som hjälper dig att nå drömjobbet? Jobbar du som ledare idag men vill ha rådgivning och stöd på vägen? Då finns jag här för dig, jag peppar, ger råd, utmanar dig i din karriär och på din ledarskapsresa. Vi kan antingen träffas i Lund eller talas vid per telefon eller ses på ett digitalt möte.

Claras erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Clara eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Clara

Mer om Clara

Tillgänglighet

Clara är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Entreprenörskap & Starta bolagFörhandlingsteknikStyrelsearbeteIT & telekomArbetsmiljö och hälsaLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalKarriärutvecklingJämställdhetKonflikthanteringProjektledningPersonlig utvecklingDigitala arbetssättModeratorLedningsgruppsarbeteStress och stresshanteringFörsäljning, ledarskap och planeringCoachande ledarskapHuman Resource (HR)Fastighetsförvaltning, bygg & anläggning

Erfarenhet och utbildning

Idag arbetar jag som ledarskapsföreläsare och utbildar i olika ledarskapsfrågor. Inte minst genom den prisbelönta ledarskapsbloggen Bossbloggen och Facebook-gruppen Bossbrudar för kvinnor som är eller vill bli chefer. Jag startade Bossbloggen i juli 2016 och inte ens ett år senare slutade jag min heltidsanställning och blev företagare och entreprenör.

Jag var 20 år när jag började arbeta som säljare och kom med i min första ledningsgrupp ett år senare. Sedan dess har jag arbetat som inköpare, projektledare och administratör inom transportbranschen, varit fackligt engagerad och arbetat i flera olika ideella styrelser. 2008 började studera på universitetet parallellt med mitt arbete och under 2020 tar min andra kandidatexamen. Denna i sociologi med specialisering inom ledarskap och organisation jämte den första som jag har i journalistik.

På mentorerna är jag en Young Professional och erbjuder omvänt mentorskap. Att förstå unga personer i rollen som medarbetare, chefer, aktieägare eller arbetssökande är områden som jag kan bidra med mina insikter och erfarenheter.

Ett typiskt första möte

Under vårt första möte är tanken att vi ska lära känna varandra. Jag kommer att vara nyfiken på vem du är, vad du drömmer om och tillsammans pratar vi om vad jag kan bidra med för att du ska nå dina mål.