Se filmen
star 10/10

Dolores M. Soriano

Mentor för personlig utveckling och för ledare, Stockholm

Min syn på organisationer är att den består av människor med olika ambitioner och målsättningar. Kvaliteten av en organisations resultat består av den enskilde medarbetares engagemang, motivation och förståelse för gruppens målsättning. Min egen bakgrund är att jag har utbildning i utvecklade ledarskap, psykologicoach och grupp och ledarskap inom försvaret.

Referens från kund:
Har hittat en riktigt grym mentor via sajten!

Så här kan jag hjälpa dig:
Om du som medarbetare eller chef funderar på hur du ska utvecklas din yrkesroll och som person. Jag kan hjälpa dig som chef att bli tydligare i kommunikationen för att skapa resultat och mer motiverade medarbetare. Blir jag gärna din mentor och ditt personliga bollplank. Mitt förhållningssätt blir att lyssna, reflektera och ge dig feedback kring dina tankar.

Dolores erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1250 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Dolores Kontakta Dolores

Mer om Dolores

Tillgänglighet

Dolores är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Arbetsmiljö och hälsaVälgörenhetsarbeteUtvecklingssamtalKonflikthanteringTeambuildingKarriärutvecklingLedarskap i kristiderFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförande

Erfarenhet och utbildning

Jag jobbar med människor som tappat sin självkänsla och målbild och har haft möjligheten att bidra till att dessa människor återigen har hittat motivationen och energi till att vara produktiv på arbetsplatsen. Jag driver och leder ett eget företag, arbetar som organisationskonsult, främst ledningsgrupper, arbetslag, och enskilda individer i syfte att skapa en effektivare och mer kreativ organisation.
Jag har utbildat mig i ledarskap inom Försvaret, Är utbildad coach och mental tränare. Min yrkesmässiga bana har handlat om individutveckling och utveckling av arbetsplatser där hälsa och prestation går hand i hand. Jag har erfarenhet av att arbeta med svåra frågor, som konflikter, svåra samtal, stress och maktspel på arbetsplatser. Jag har också erfarenhet av att arbeta med mångfaldsfrågor.

Ett typiskt första möte

Jag föreslår att vårt första möte kan ske per telefon, Skype eller ett personligt möte om det är möjligt. Jag träffar gärna dig personligen på ett kafé eller en lunchrestaurang. På det första mötet tycker jag att vi tillsammans ska bestämma hur vi ska jobba ihop, definiera vilka områden som vi ska prata om och börja bygga en plattform för ett förtroendefullt samarbete. Du behöver inte förbereda dig alls. Vi pratar även en del om etik, sekretess och praktiska detaljer vid detta första möte. Vill både du och jag att vi fortsätter vårt samspel där jag är din mentor eller coach bokar vi in en ny träff.
Jag bor i Stockholm, men arbetar över hela Sverige, så första träffen brukar gå att få till som ett personligt möte. Sen väljer vi om vi ska ses eller skyp:a eller prata i telefon. Min erfarenhet är att allt fungerar.