Se filmen
star 10/10

Dolores M. Soriano

Mentor för personlig utveckling och för ledare, Stockholm

Min syn på organisationer är att den består av människor med olika ambitioner och målsättningar. Kvaliteten av en organisations resultat består av den enskilde medarbetares engagemang, motivation och förståelse för gruppens målsättning. Min egen bakgrund är att jag har utbildning i utvecklade ledarskap, psykologicoach och grupp och ledarskap inom försvaret.

Referens från kund:
Har hittat en riktigt grym mentor via sajten!

Så här kan jag hjälpa dig:
Om du som medarbetare eller chef funderar på hur du ska utvecklas din yrkesroll och som person. Jag kan hjälpa dig som chef att bli tydligare i kommunikationen för att skapa resultat och mer motiverade medarbetare. Blir jag gärna din mentor och ditt personliga bollplank. Mitt förhållningssätt blir att lyssna, reflektera och ge dig feedback kring dina tankar.

Dolores erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1250 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Dolores eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Dolores

Mer om Dolores

Tillgänglighet

Dolores är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Arbetsmiljö och hälsaVälgörenhetsarbeteUtvecklingssamtalKonflikthanteringTeambuildingKarriärutvecklingLedarskap i kristiderFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförande

Erfarenhet och utbildning

Jag jobbar med människor som tappat sin självkänsla och målbild och har haft möjligheten att bidra till att dessa människor återigen har hittat motivationen och energi till att vara produktiv på arbetsplatsen. Jag driver och leder ett eget företag, arbetar som organisationskonsult, främst ledningsgrupper, arbetslag, och enskilda individer i syfte att skapa en effektivare och mer kreativ organisation.
Jag har utbildat mig i ledarskap inom Försvaret, Är utbildad coach och mental tränare. Min yrkesmässiga bana har handlat om individutveckling och utveckling av arbetsplatser där hälsa och prestation går hand i hand. Jag har erfarenhet av att arbeta med svåra frågor, som konflikter, svåra samtal, stress och maktspel på arbetsplatser. Jag har också erfarenhet av att arbeta med mångfaldsfrågor.

Ett typiskt första möte

Jag föreslår att vårt första möte kan ske per telefon, Skype eller ett personligt möte om det är möjligt. Jag träffar gärna dig personligen på ett kafé eller en lunchrestaurang. På det första mötet tycker jag att vi tillsammans ska bestämma hur vi ska jobba ihop, definiera vilka områden som vi ska prata om och börja bygga en plattform för ett förtroendefullt samarbete. Du behöver inte förbereda dig alls. Vi pratar även en del om etik, sekretess och praktiska detaljer vid detta första möte. Vill både du och jag att vi fortsätter vårt samspel där jag är din mentor eller coach bokar vi in en ny träff.
Jag bor i Stockholm, men arbetar över hela Sverige, så första träffen brukar gå att få till som ett personligt möte. Sen väljer vi om vi ska ses eller skyp:a eller prata i telefon. Min erfarenhet är att allt fungerar.