Göran Karlsson

Leg. Psykolog/ Exec MBA / organisationskonsult, Göteborg

Jag är en erfaren psykolog med stor erfarenhet av organisations- och ledarskapsfrågor. Jag har som konsult arbetat i både stora och små organisationer - även internationellt. Har arbetet både i den privata och offentliga sektorn. Har flera års erfarenhet av forskning inom ledarskap och organisationsutveckling. Jag är trots en akademisk "belastning" högst handlings- och lösningsorienterad också en person som är social, positiv samt enkel att arbeta med.

Så här kan jag hjälpa dig:
Rådgivning: Stöd och råd i arbetslivets olika situationer .
Råd vid organisationsförändringar / strategiska diskussioner, bollplank och tester i rekryteringsärenden, organisationsanalyser samt chefshandledning.

Görans erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Göran eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Göran

Mer om Göran

Tillgänglighet

Göran är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Politiskt styrda organisationerArbetsmiljö och hälsaLedarskap större arbetsplatsOrganisationerRekryteringModeratorLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteStress och stresshanteringHuman Resource (HR)

Erfarenhet och utbildning

Legitimerad psykolog, specialist inom arbets- och organisationspsykologi. Executive Master of Business Administration från Handelshögskolan i Gbg. Forskarutbildning inom ledarskap.

Ett typiskt första möte

Presentation av varandra - lära känna - samt en situations och behovsanalys. Beskrivning av förväntningar och syfte med mentorskapet samt boka kommande möten om det "klickar".