Ingrid Landgren

Innovationsdirektör/ Entreprenör/ Styrelseledamot, Malmö

Jag möter dagligen utmaningar som kräver kreativa lösningar. Lösningar som kan vara avgörande för såväl bolagets långsiktiga affärsutveckling, nya produkterbjudande som för att motivera mina medarbetare. Jag är en energisk, prestigelös och positiv person som har förmågan att se möjligheter även i svåra situationer. Jag lever efter motto; Det omöjliga tar enbart lite längre tid!
Att dela erfarenheter och vara mentor är mycket inspirerade för mig. Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter från styrelsearbeten i startup- och mindre bolag samt som medlem av Advisory Boards inom Akademin.

Referens från kund:
Mycket givande, utvecklande och lyfter mig som ledare och person.

Så här kan jag hjälpa dig:
Om du behöver du råd och stöd i din roll som företagsledare eller som mellanchef har jag en bred erfarenhet och mycket kunskap som jag gärna delar med mig av. Min erfarenhet från produktions-, Innovativ- och utvecklingsmiljöer samt styrelsearbete i startup- och mindre bolag med utmaningar ger mig förmågan att se och anta utmaningarna både ur ett strategiskt och kulturellt perspektiv.
Jag har erfarenhet av att matcha lämpliga investerare för bolag inom Livsmedel -och livsmedels angränsande områden. Investerare behövs i flera olika utvecklingsstadium för bolagens tillväxt det kan gälla både tidig finansiering och lite senare för tex expansion.

Ingrids erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Ett möte med en mentor kostar 1 krona, därefter debiteras mentorns arvodet en gång per månad tills mentorskapet avslutas. Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och din personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Ingrid eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Ingrid

Mer om Ingrid

Tillgänglighet

Ingrid är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Internationell verksamhetFörhandlingsteknikLöneförhandlingStyrelsearbeteArbetsmiljö och hälsaEkonomisk styrningLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalMarknadsföring (PR, media)OrganisationerHållbar utveckling (miljö)KarriärutvecklingJämställdhetKonflikthanteringKonflikthanteringKvalitetsstyrningProjektledningLogistikRetorikRekryteringEntreprenörskap & Starta bolagTeambuildingAdministrationFinansiering av bolagLedarskap i kristiderUppsägningLedningsgruppsarbeteKapitalisering av bolagFörsäljning, ledarskap och planeringCoachande ledarskapHuman Resource (HR)Innovationer, patentAvveckla bolag (rekonstruktion, konkurs ...)Presentationsteknik

Erfarenhet och utbildning

Jag är civilingenjör från Lunds Tekniska högskola med kompletterande ledarskapsutbildning bl.a. från Ruter Dam programmet samt styrelseutbildning genom Styrelsekraft. Jag har erfarenhet från ett operativt arbete i produktion och affärsutveckling både på nationell och nordisk nivå. Flera styrelseuppdrag har gett mig gedigen erfarenhet inom livsmedelsbranschen. Mina styrelseuppdrag har flera gånger inneburit omvälvande "turn arounds".

Ett typiskt första möte

Jag föreslår att vårt första möte sker personligen på ett café eller helt digital, vi väljer det som passar dig bäst. Målsättningen med vårt första möte är att lära känna varandra och för mig att förstå vilka behovet och mål som du har. Vi beslutar därefter hur vi ska fortsätta vårt mentorskap.