Ingrid Landgren

Innovationsdirektör/ Entreprenör/ Styrelseledamot, Malmö

Jag möter dagligen utmaningar som kräver kreativa lösningar. Lösningar som kan vara avgörande för såväl bolagets långsiktiga affärsutveckling, nya produkterbjudande som för att motivera mina medarbetare. Jag är en energisk, prestigelös och positiv person som har förmågan att se möjligheter även i svåra situationer. Jag lever efter motto; Det omöjliga tar enbart lite längre tid!
Att dela erfarenheter och vara mentor är mycket inspirerade för mig. Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter från styrelsearbeten i startup- och mindre bolag samt som medlem av Advisory Boards inom Akademin.

Referens från kund:
Mycket givande, utvecklande och lyfter mig som ledare och person.

Så här kan jag hjälpa dig:
Om du behöver du råd och stöd i din roll som företagsledare eller som mellanchef har jag en bred erfarenhet och mycket kunskap som jag gärna delar med mig av. Min erfarenhet från produktions-, Innovativ- och utvecklingsmiljöer samt styrelsearbete i startup- och mindre bolag med utmaningar ger mig förmågan att se och anta utmaningarna både ur ett strategiskt och kulturellt perspektiv.
Jag har erfarenhet av att matcha lämpliga investerare för bolag inom Livsmedel -och livsmedels angränsande områden. Investerare behövs i flera olika utvecklingsstadium för bolagens tillväxt det kan gälla både tidig finansiering och lite senare för tex expansion.

Ingrids erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1500 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Ingrid Kontakta Ingrid

Mer om Ingrid

Tillgänglighet

Ingrid är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Internationell verksamhetFörhandlingsteknikLöneförhandlingStyrelsearbeteArbetsmiljö och hälsaEkonomisk styrningLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalMarknadsföring (PR, media)OrganisationerHållbar utveckling (miljö)KarriärutvecklingJämställdhetKonflikthanteringKonflikthanteringKvalitetsstyrningProjektledningLogistikRetorikRekryteringEntreprenörskap & Starta bolagTeambuildingAdministrationFinansiering av bolagLedarskap i kristiderUppsägningLedningsgruppsarbeteKapitalisering av bolagFörsäljning, ledarskap och planeringCoachande ledarskapHuman Resource (HR)Innovationer, patentAvveckla bolag (rekonstruktion, konkurs ...)Presentationsteknik

Erfarenhet och utbildning

Jag är civilingenjör från Lunds Tekniska högskola med kompletterande ledarskapsutbildning bl.a. från Ruter Dam programmet samt styrelseutbildning genom Styrelsekraft. Jag har erfarenhet från ett operativt arbete i produktion och affärsutveckling både på nationell och nordisk nivå. Flera styrelseuppdrag har gett mig gedigen erfarenhet inom livsmedelsbranschen. Mina styrelseuppdrag har flera gånger inneburit omvälvande "turn arounds".

Ett typiskt första möte

Jag föreslår att vårt första möte sker personligen på ett café eller helt digital, vi väljer det som passar dig bäst. Målsättningen med vårt första möte är att lära känna varandra och för mig att förstå vilka behovet och mål som du har. Vi beslutar därefter hur vi ska fortsätta vårt mentorskap.