Jan Nilsson

VD, Malmö

Som stor humanist tror jag på varje individs inneboendes krafter. Själv är jag synnerligen resultatorienterad och intresserad av förfrågningar med en önskan om definierad resultatutveckling.

Så här kan jag hjälpa dig:
Mina styrkor koncentrerar sig i huvudsak på att stänga "gap" mellan potential och faktiskt utfall i en säljorganisation eller på individnivå.

Jans erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1250 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Jan eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Jan

Mer om Jan

Tillgänglighet

Jan är tillgänglig för möten via:
TelefonmöteDigitala mötenOnline mötenFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

FörhandlingsteknikFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeOrganisationerStyrelsearbeteUppsägningUtvecklingssamtalLedarskap i kristider

Erfarenhet och utbildning

Jag har lång och djup erfarenhet inom områdena grupp- och individutveckling. Genom åren har jag framför allt fokuserat på att utveckla intäktsskapande arbetsinsatser.

Ett typiskt första möte

Första mötet handlar om att definiera företagets/din intäktsprocess och slå fast var i denna, onödiga "spill" sker.