Jarmo Järvenpää

Mentor, ledare med ett kundorienterat synsätt, Kungsbacka

Jag har haft många ledande befattningar som VD, regionchef, konsultchef - men jag har aldrig varit chef.
Jag är en erfaren ledare, mentor och organisationsutvecklare men framför allt bollplank för dig som vill bli ledare eller vill utveckla ditt ledarskap idag.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag vill bidra till att utveckla människor och organisationer, genom min erfarenhet och kunskap om ledarskap, kundorienterad affärsutveckling samt om komplex försäljning av tjänster.

Jarmos erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Ett möte med en mentor kostar 1 krona, därefter debiteras mentorns arvodet en gång per månad tills mentorskapet avslutas. Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och din personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Jarmo eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Jarmo

Mer om Jarmo

Tillgänglighet

Jarmo är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

StyrelsearbeteIT & telekomLedarskap större arbetsplatsMarknadsföring (PR, media)OrganisationerKrishanteringProjektledningKarriärutvecklingLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringCoachande ledarskap

Erfarenhet och utbildning

Utbildning, ADB och Diplomerad marknadsekonom.
40 års erfarenhet av ledande befattningar i IT-branschen.

Ett typiskt första möte

Vi träffas diskuterar vad du vill utveckla och hur jag kan bidra med min kompetens och erfarenhet. Vi skapar en trygg relation som skapar ett gott förtroende för varandra.