Jerker Bluhme

Erfaren ledare inom försäljning & affärsutveckling, Stockholm

Jag har sedan drygt 20 år tillbaka arbetat på företag inom dagligvaru- och mediebranschen. Under dessa år har jag verkat inom såväl mindre lokala företag som stora internationella aktörer. Jag har jobbat och utövat ledarskap i både med- och motgång samt i miljöer som är under stor förändring. Detta har format mig och givit mig insikter och kunskap som jag bär med mig. Det jag helst vill lyfta fram är min analytiska förmåga, min kunskap om hur man kombinerar insatser från sälj och marknad för att nå bästa resultat samt vikten av tydlighet och engagemang som ledare.
Privat är jag lyckligt gift och pappa till 3 barn (16, 19 och 21 år). Jag bor i Enebyberg. Jag är grym på matlagning, tränar en hel del och är snart singel HCP-are i golf.

Så här kan jag hjälpa dig:
Står du inför en förändring, stor som liten? I din befintliga yrkesverksamma roll eller du kanske funderar på nästa steg i din karriär? Då kan jag hjälpa dig att sortera dina tankar och idéer, skapa ett nuläge och formulera ditt önskade läge. När det är gjort, har du klart för dig vad du vill åstadkomma. Efter det ägnar vi oss åt hur'et. Det är då det roliga börjar! Givet dina resurser, förmågor och ditt nätverk hittar vi en väg mot ditt nya mål. Oftast är det inte så komplicerat, men det kräver lite eftertanke, sunt förnuft och någon som utmanar en. Jag kan vägleda dig genom hela eller delar av processen.

Jerkers erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1250 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Jerker eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Jerker

Mer om Jerker

Tillgänglighet

Jerker är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

FörhandlingsteknikStyrelsearbeteEkonomisk styrningLedarskap större arbetsplatsMarknadsföring (PR, media)Ledarskap i kristiderUppsägningLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeCoachande ledarskap

Erfarenhet och utbildning

Civelekonom från Handelshögskolan i Stockholm.
Drygt 20 års erfarenhet från Mediebranschen, Dagligvarubranschen och Snabbrörliga konsumtionsvaror.
Jag har jobbat som Trainee, Produktchef, Projektledare, Säljare, KAM, Försäljningschef/direktör, VD, Affärsutvecklare och konsult.
Erfarenhet från både ledningsgruppsarbete och Styrelsearbete.

Ett typiskt första möte

En timmes samtal över en kaffe i all enkelhet. Det viktigaste är att personkemin stämmer. Om så är fallet finns en grund för att diskutera ett utvidgat samarbete och tillhörande målformulering.