Jerker Bluhme

Erfaren ledare inom försäljning & affärsutveckling, Stockholm

Jag har sedan drygt 20 år tillbaka arbetat på företag inom dagligvaru- och mediebranschen. Under dessa år har jag verkat inom såväl mindre lokala företag som stora internationella aktörer. Jag har jobbat och utövat ledarskap i både med- och motgång samt i miljöer som är under stor förändring. Detta har format mig och givit mig insikter och kunskap som jag bär med mig. Det jag helst vill lyfta fram är min analytiska förmåga, min kunskap om hur man kombinerar insatser från sälj och marknad för att nå bästa resultat samt vikten av tydlighet och engagemang som ledare.
Privat är jag lyckligt gift och pappa till 3 barn (16, 19 och 21 år). Jag bor i Enebyberg. Jag är grym på matlagning, tränar en hel del och är snart singel HCP-are i golf.

Så här kan jag hjälpa dig:
Står du inför en förändring, stor som liten? I din befintliga yrkesverksamma roll eller du kanske funderar på nästa steg i din karriär? Då kan jag hjälpa dig att sortera dina tankar och idéer, skapa ett nuläge och formulera ditt önskade läge. När det är gjort, har du klart för dig vad du vill åstadkomma. Efter det ägnar vi oss åt hur'et. Det är då det roliga börjar! Givet dina resurser, förmågor och ditt nätverk hittar vi en väg mot ditt nya mål. Oftast är det inte så komplicerat, men det kräver lite eftertanke, sunt förnuft och någon som utmanar en. Jag kan vägleda dig genom hela eller delar av processen.

Jerkers erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1250 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Jerker Kontakta Jerker

Mer om Jerker

Tillgänglighet

Jerker är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

FörhandlingsteknikStyrelsearbeteEkonomisk styrningLedarskap större arbetsplatsMarknadsföring (PR, media)Ledarskap i kristiderUppsägningLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeCoachande ledarskap

Erfarenhet och utbildning

Civelekonom från Handelshögskolan i Stockholm.
Drygt 20 års erfarenhet från Mediebranschen, Dagligvarubranschen och Snabbrörliga konsumtionsvaror.
Jag har jobbat som Trainee, Produktchef, Projektledare, Säljare, KAM, Försäljningschef/direktör, VD, Affärsutvecklare och konsult.
Erfarenhet från både ledningsgruppsarbete och Styrelsearbete.

Ett typiskt första möte

En timmes samtal över en kaffe i all enkelhet. Det viktigaste är att personkemin stämmer. Om så är fallet finns en grund för att diskutera ett utvidgat samarbete och tillhörande målformulering.