Joachim Keim

Ledar- och organisationsutvecklare, Göteborg

Jag har en bred erfarenhet från olika branscher och positioner och brinner för att utveckla individer och organisationer. Jag får min energi av att se när människor gör insikter och tar nya steg i sin egen utveckling.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag kan vara ett stöd i din egen ledarutveckling så väl som stöd i att utveckla grupper och team. Mitt fokus ligger på att stödja det utvecklande ledarskapet där man leder utifrån synliggjorda värderingar. Det är även grunden i grupp / teamutveckling.

Joachims erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1250 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Joachim eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Joachim

Mer om Joachim

Tillgänglighet

Joachim är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

StyrelsearbeteUtvecklingssamtalKonflikthanteringEntreprenörskap & Starta bolagTeambuildingAdministrationFinansiering av bolagLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteKapitalisering av bolagFörsäljning, ledarskap och planering

Erfarenhet och utbildning

Jag har arbetat i flertalet olika branscher i små och medelstora företag. Som konsult har jag arbetat med ledarutveckling, både utbildning, mentorskap och rådgivning. Grupp/temautveckling är också ett område som jag arbetat med, fotat när avkopplat till ledarutveckling.

Ett typiskt första möte

Fokuset i ett första möte är att lägga grunden för en bra plan och ett bra samarbete. Likaväl som jag förbereder mig inför mötet är det viktigt att du är förberedd och har tänkt igenom vad du vill ha ut av ett samarbete för det är dina mål och visioner med aktiviteten som är styrande.