Johan Hane

Mentor inom förändringsledning, ledarskap, försäljning, personlig utveckling, Stockholm

Om du söker en mentor som kan uppmuntra dig i din utvecklingsresa för att utmana dina pågående arbetssätt och processer som du har satt för dig själv och ditt team, eller kanske du upplever att gruppen är dysfunktionell och står still, eller du ska kliva in i rollen som ny ledare och behöver stöd för att bryta ned företagets planer till konkreta processer och få ett motiverat team. Då anser jag mig kunna stötta dig som mentor och inspiratör med inslag av humor.

Så här kan jag hjälpa dig:
Söker du kunskap för att utveckla dig i att jobba med förändringsledning oavsett roll så kan jag med min erfarenhet stötta dig effektivt. Mina erfarenheter har jag tankat på mig i mitt yrkesliv som ledare och chef från mindre startups till internationella börsbolag i olika branscher (IT, Tillverkande, Bemanning, Fastighet, Managementkonsult inom många olika branscher med fokus på ledningssystem). Jag har innehaft olika roller i min karriär från IT-ingenjör, försäljare, försäljningschef, produkt och marknadschef och börs VD och Coach/Mentor. I princip har jag suttit i ledningsgrupper sedan starten av min karriär, så har jag en gedigen förståelse för dess roller och utmaningar som jag gärna delar med mig av.

Johans erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1500 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Johan Kontakta Johan

Mer om Johan

Tillgänglighet

Johan är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenFysiskt möte på valfri platsTelefonmöte

Kompetensområden

AffärsutvecklingAvveckla bolag (rekonstruktion, konkurs ...)Coachande ledarskapEffektivare mötenEntreprenörskap & Starta bolagFörändringsledningFörhandlingsteknikFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeHållbar utveckling (miljö)Internationell verksamhetIT & telekomKarriärutvecklingKvalitetsstyrningLedarskap i kristiderLedarskap större arbetsplatsLedningsgruppsarbeteManagement konsultingMarknadsföring (PR, media)Marknadsföring sociala mediaOffentlig sektor (upphandling)OrganisationerPersonlig utvecklingProjektledningRekryteringRiskhanteringSjälvledarskapStrategi, företagStyrelsearbeteTeambuildingUtvecklingssamtal

Erfarenhet och utbildning

Utöver arbetslivserfarenhet så har jag genomgått ett antal utbildningar och certifieringar som stärker mig i mitt mentorskap. Några är MBA, Styrelseledamot, Företagsförvärv, Kvalité- och miljösystem ISO9001:2015 &14001:2015, ADKAR, Projektledning, CSR, Ledarskap, Leda Workshops, Thomas international bedömningsverktyg, LCA EPD, och många fler. Just nu så tar jag mitt flygcertifikat.

Ett typiskt första möte

Ett typiskt första möte med mig är att bygga ett förtroende mellan oss så att du kan känna dig avslappnad för att berätta om dina utmaningar som du står inför. Vårt första möte blir mer av ett coachade samtal med dig för att finna dina utvecklingsbehov vilket kommer att resultera i en utvecklingsplan för oss att jobba igenom framledes och där jag kliver in i rollen som mentor.