Johan Janssen

Country Sales Manager, Stockholm

Min övertygelse är att du alltid kan prestera bättre imorgon och att du alltid kan lära dig nya saker som hjälper dig ta nästa steg i livet. Jag gillar att ha många projekt igång samtidigt och söker gärna upp nya utmaningar, både i yrkeslivet och privat.

Så här kan jag hjälpa dig:
Vill du utveckla dig själv och / eller din organisation inom försäljning (både B2B och B2C), kundrelationer, marknadsföring, varumärkeshantering och ledarskap är jag rätt person att hjälpa dig. Söker du hjälp med att snabbt lösa en problematisk situation rekommenderar jag att du väljer tjänsten Ett möte och för dig som är ny i din yrkesroll eller befinner dig i någon form av förändringsprocess passar "Mentorskap" bäst.

Johan s erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1500 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Johan Kontakta Johan

Mer om Johan

Tillgänglighet

Johan är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

PresentationsteknikMarknadsföring (PR, media)Marknadsföring sociala mediaRekryteringTeambuildingLedarskap i kristiderFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförande

Erfarenhet och utbildning

Jag har över tjugofem års erfarenhet av försäljning (B2B och B2C) och marknadsföring inom olika branscher, inom både nationella samt internationella företag.

I och med att jag har haft flera olika roller i min karriär såsom butikssäljare, Inköpare, KAM, Team Leader, Försäljningschef, Brand Manager, Produktchef har jag en mycket hög förståelse för affärsprocessen ur flera olika perspektiv.

Jag har även ett förflutet som elitspelare i handboll och därifrån har jag fått med mig att laget alltid kommer före jaget.

Ett typiskt första möte

För att du ska få ut maximalt av mig som mentor är det viktigt att vi skapar en relation som bygger på ett ömsesidigt förtroende för varandra. Vi kommer inleda vår relation med fysiska möten på neutral mark (restauranger, kaféer eller liknande) där du presenterar dig själv, din nuvarande situation och vad du vill förändra i din karriär. Vårt arbete kommer vara målbaserat vilket innebär att vi först identifierar ett eller ett par område som vi ska fokusera på och vid våra kommande möten stämmer vi hela tiden av vad vi har uppnått och hur vi ska gå vidare till nästa steg i din utvecklingsprocess.