Johan Janssen

Country Sales Manager, Stockholm

Min övertygelse är att du alltid kan prestera bättre imorgon och att du alltid kan lära dig nya saker som hjälper dig ta nästa steg i livet. Jag gillar att ha många projekt igång samtidigt och söker gärna upp nya utmaningar, både i yrkeslivet och privat.

Så här kan jag hjälpa dig:
Vill du utveckla dig själv och / eller din organisation inom försäljning (både B2B och B2C), kundrelationer, marknadsföring, varumärkeshantering och ledarskap är jag rätt person att hjälpa dig. Söker du hjälp med att snabbt lösa en problematisk situation rekommenderar jag att du väljer tjänsten Ett möte och för dig som är ny i din yrkesroll eller befinner dig i någon form av förändringsprocess passar "Mentorskap" bäst.

Johan s erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Har du frågor till Johan eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Johan

Mer om Johan

Tillgänglighet

Johan är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

PresentationsteknikMarknadsföring (PR, media)Marknadsföring sociala mediaRekryteringTeambuildingLedarskap i kristiderFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförande

Erfarenhet och utbildning

Jag har över tjugofem års erfarenhet av försäljning (B2B och B2C) och marknadsföring inom olika branscher, inom både nationella samt internationella företag.

I och med att jag har haft flera olika roller i min karriär såsom butikssäljare, Inköpare, KAM, Team Leader, Försäljningschef, Brand Manager, Produktchef har jag en mycket hög förståelse för affärsprocessen ur flera olika perspektiv.

Jag har även ett förflutet som elitspelare i handboll och därifrån har jag fått med mig att laget alltid kommer före jaget.

Ett typiskt första möte

För att du ska få ut maximalt av mig som mentor är det viktigt att vi skapar en relation som bygger på ett ömsesidigt förtroende för varandra. Vi kommer inleda vår relation med fysiska möten på neutral mark (restauranger, kaféer eller liknande) där du presenterar dig själv, din nuvarande situation och vad du vill förändra i din karriär. Vårt arbete kommer vara målbaserat vilket innebär att vi först identifierar ett eller ett par område som vi ska fokusera på och vid våra kommande möten stämmer vi hela tiden av vad vi har uppnått och hur vi ska gå vidare till nästa steg i din utvecklingsprocess.