Katarina Ribbing Lindgren

Affärskonsult och verksamhetsutvecklare, Stockholm, Stockholm

Med gedigen erfarenhet från olika ledarroller i flera branschen har jag upplevt och drivit många olika förändringar för att anpassa verksamheten utifrån kundernas och marknadens förutsättningar och förväntningar. Detta har gjort att jag drivs och inspireras av att bidra till att skapa en kultur där chefer och medarbetare hittar sitt sätt att utveckla sig själva och sin affär som en naturlig del i verksamheten.

Så här kan jag hjälpa dig:
När du upplever att du vill hitta vägar och energi till att nyttja potentialen hos dig, dina medarbetare eller din organisation kan jag bidra genom att vara ditt bollplank och utmana dig att tänka i nya banor. I den mån det känns relevant delar jag gärna med mig av mina erfarenheter, men jag coachar dig också till att hitta ditt sätt att driva den förändring du önskar.

Katarinas erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

Har du frågor till Katarina eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Katarina

Mer om Katarina

Tillgänglighet

Katarina är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Ledarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalOrganisationerPresentationsteknikProjektledningKarriärutvecklingKonflikthanteringTeambuildingLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planering

Erfarenhet och utbildning

Ledarskap, förändringsledning, projektledning och coaching är områden för mina utbildningar med praktisk erfarenhet i både medgång och motgång. Mina ledarroller har jag utövat både som kontorschef, konsultchef, försäljningschef och förändringsledare. Utöver detta har jag erfarenheter som facilitator av olika workshops och seminarier, utbildare och tränare i olika förändringsprogram och styrelsearbete i ideella föreningar.
Sedan tre år får jag använda mina erfarenheter i ett bredare sammanhang som konsult i olika organisationer, och det har gett mig många nya perspektiv och insikter om hur starkt företagskulturen påverkar våra beslut och vår inställning till förändringar.

Ett typiskt första möte

Vårt första möte kan vi ha per telefon eller ett digitalt möte, är det möjligt så träffar vi gärna personligen på t ex ett café för att stämma av förväntningar, personkemi och hur vi vill jobba tillsammans. Om vi är överens om att fortsätta kommer jag vilja att du formulerar målet du vill att vi fokuserar på och vi kommer överens om spelreglerna för våra möten; var och hur vi ska ses eller höras, hur vi hanterar informationen vi delar med varandra och hur vi vll stämma av att vi är på rätt väg.