Lars Wahlström

Vd, ordförande och styrelseledamot, Malmö

Med mig som Mentor får du konkreta tips och råd om ledarskap, försäljning, strategi, change management, affärsplanering och framför allt ett effektivt genomförande.

Referens från kund:
Mentor gav mig många värdefulla tankar och idéer för att utveckla min process.

Så här kan jag hjälpa dig:
Praktiska tips, råd hur du agerar som ledare med personal, styrelse och kunder. Nationell, nordisk och Internationell erfarenhet av projekt och ledarskap i en komplex och snabbrörlig miljö. Strukturerat arbete runt försäljning, värderings styrt ledarskap och affärsplanering. Strategi plattform och presentation för styrelse / ledningsgrupp samt hur du prioriterar din tid på bästa sätt.

Lars erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
4000 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Lars Kontakta Lars

Mer om Lars

Tillgänglighet

Lars är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Internationell verksamhetFörhandlingsteknikLöneförhandlingStyrelsearbeteArbetsmiljö och hälsaLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalMarknadsföring (PR, media)OrganisationerKrishanteringProjektledningKonflikthanteringKvalitetsstyrningLogistikPresentationsteknikRetorikRekryteringEntreprenörskap & Starta bolagTeambuildingAdministrationSportklubb, ledarskapFinansiering av bolagUppsägningModeratorLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeCoachande ledarskapHuman Resource (HR)

Erfarenhet och utbildning

Styrelseordförande & Ledamot i 20 tal tjänstebolag med god utveckling 2010 -
Koncernchef Proffice 2006-2010
COO och VD Manpower 1998-2006
Marknadsdirektör Scandlines 1994-1998
Senior Vice President EF i Boston, Toronto och Istanbul 1987-1994
Försäljningschef XP Express Europa 1994-1998
Genomfört flertal Insead & Harvard Executive service management programs.

Ett typiskt första möte

Vi går igenom dina förväntningar och utmaningar och bestämmer vilka områden som skall prioriteras,
Tillsammans lägger vi upp en konkret plan för att utveckla dig som person och i affärslivet.