Lena Larsson

Mentor för chefer och ledare som vill utvecklas, Stockholm

Att kunna påverka, driva saker framåt och skapa förbättring är viktigt för mig. Det är antagligen därför som jag har varit chef och ledare så gott som hela min karriär. Jag gillar att som ledare få utveckla verksamheten, driva den framåt och för att göra det krävs att medarbetarna utvecklas samt att även jag som ledare utvecklas. För min egen personliga utveckling kände jag behov av att göra något helt annat en period så jag slutade mitt VD-jobb och utbildade mig till yogalärare. Jag beskrivs av mina vänner som lugn, klok, rolig och inspirerande. Analytisk, effektiv och resultatinriktad är ett annat sätt jag brukar beskrivas på som ledare och chef.

Så här kan jag hjälpa dig:
Som mentor gör jag mest nytta om du redan idag är chef. Du kanske behöver utvecklas som ny chef eller känner dig ensam i ditt beslutsfattande. Kanske söker du en förändring och vill ta mer ansvar. Jag är en engagerad mentor och tar mig tid att sätta mig in i din situation. Vi bollar dina frågor, hela tiden med fokus på den förändring du vill åstadkomma. Möjligen vet du inte direkt vilken förändring du söker, bara att du vill utvecklas. Jag stöttar, pushar och ifrågasätter det du säger för att säkerställa att du kommer framåt och hittar din väg.

Lenas erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Lena eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Lena

Mer om Lena

Tillgänglighet

Lena är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

IT & telekomIT & telekomLöneförhandlingStyrelsearbeteUtvecklingssamtalMarknadsföring (PR, media)Marknadsföring (PR, media)OrganisationerKarriärutvecklingProjektledningRekryteringTeambuildingAdministrationLedarskap i kristiderUppsägningLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandePresentationsteknikAffärsutveckling

Erfarenhet och utbildning

Min erfarenhet är främst inom ledarskap, marknadsföring och försäljning som chef och ledare i det privata näringslivet. Mina medarbetare har varit allt från tekniker, kundtjänst, säljare, marknadsassistenter, lagerpersonal, till analytiker, konsulter och andra chefer. Jag har framförallt erfarenhet av tjänsteföretag men även tillverkande företag, inom B2B men med fokus på konsumentbeteende. Jag har arbetat på företag i förändring, företag som ska ompositioneras, företag som växer, företag som behöver effektiviseras. Jag har exempelvis varit med om företagsfusion, organisationsförändringar, rekryteringar, uppsägningar, nedläggningar, värderingsarbete. Jag har erfarenhet av ledningsgrupper och styrelser. Jag har en ekonomie magister-examen med inriktning på marknadsföring från Uppsala universitet.

Ett typiskt första möte

Första gången träffas vi om möjligt, förslagsvis på ett café, och börjar lära känna varandra, går igenom din situation och ser om jag kan hjälpa dig vidare. Jag har under åren som mentor utvecklat ett verktyg som jag kallar ”Min personliga affärsplan”. Om du som jag vill arbeta strukturerat utgår vi sedan förslagsvis från den för att gå igenom var och hur du är idag, vart du vill och vilka konkreta mål och aktiviteter som krävs för att komma dit.