Leo Dratwa

VD, säljare, marknadschef & mentor, Stockholm

Under de senaste 5 åren har jag jobbat intensivt med att utveckla och driva en framgångsrik indirekt online försäljning som VD för ett mjukvarubolag som säljer digital på en global marknaden. Jag gillar högt tempo, vill gärna vara med och bygga, utmana, utveckla och implementera organisationer, arbetssätt och processer. Försöker alltid söka bästa lösningen men vill göra det samtidigt som teamet ska vara med i utvecklingen. Jag är tydlig, uppskattar öppenhet och högt i tak. Haft olika ledande befattningar inom sälj- och marknadsorienterade bolag och starka varumärken. Min karriär bygger på att ha ett ledarskap baserat på att kontinuerligt följa marknadsutvecklingen och förstå vad som krävs för att vi som bolag och team ska lyckas.
Teamet gör skillnad och min bakgrund inom olika branscher och olika ledarroller har lärt mig att framgång nås när du har teamet med dig, utmaningen är att veta hur man gör...och det har jag övat på. Jag är ofta involverad då det är aktuellt att bygga om en sälj- och marknadsstrategi, implementera nya processer och strukturer.

Så här kan jag hjälpa dig:
Om du vill blir jag din mentor och bollplank för att diskutera men även ge råd. Utmaningar och möjligheter inom ledarskap, personal, försäljning, online, indirekt försäljning och detaljhandel. Speciellt inom branscher med låg marginal, hård konkurrens och där du har behov av snabba men genomtänkta beslut.

Ibland funderar jag på varför jag inte hade eller blev erbjuden en mentor när jag var i början av mitt arbetsliv, tror att jag snabbare hade fått insikt och förståelse hur en effektiv vardag i affärslivet ser ut.

Leos erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Leo eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Leo

Mer om Leo

Tillgänglighet

Leo är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Internationell verksamhetEntreprenörskap & Starta bolagFörhandlingsteknikStyrelsearbeteUtvecklingssamtalLedarskap större arbetsplatsPresentationsteknikSportklubb, ledarskapMarknadsföring (PR, media)Marknadsföring sociala mediaOrganisationerProjektledningKonflikthanteringDigitala arbetssättTeambuildingFinansiering av bolagUppsägningModeratorLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeCoachande ledarskap

Erfarenhet och utbildning

Har gedigen erfarenhet inom sälj- och marknadsföring i varierande positioner både digital och inom retail. Ledarskap inom stora såväl som små organisationer. Bra att bygga relationer, positiv och alltid nära till skrattet. Ser möjligheter och är kreativt på situationer för att bygga framgång. Fått flertalet utmärkelser för framgång inom ledarskap, försäljningsutveckling, lönsamhet och marknadsandelsutveckling genom åren. IHM och gedigen arbetslivserfarenhet!

Ett typiskt första möte

Det är viktigt att du känner ett förtroende och att jag passar in för din utveckling, därför är mitt förslag att vi ses på ett fik och snackar en stund eller om du vill så träffas vi digital.