Lisen Nordenswan

Ledarutvecklare, Stockholm

Jag en nyfiken person, vill alltid lära mig något nytt och har ett stort engagemang i det jag tar mig för. Efter många år i näringslivet i olika linjebefattningar inom mediebranschen så har jag en gedigen erfarenhet och lärdomar att som jag gärna delar med mig av. Jag är även en god lyssnare och har förmågan att se möjligheter och kopplingar som kanske inte är helt självklara.

Om du väljer mig som mentor lovar jag dig intressanta möten med sköna insikter över tid. Jag brinner verkligen för att göra skillnad, är lyhörd och kommer att göra det jag kan för att hjälpa dig framåt i processen. Men jag kommer också utmana dig att tänka utanför ramarna. Allt paketerat med mycket energi och ett stort engagemang!

Så här kan jag hjälpa dig:
Min expertis är inom ledarskap, försäljning och affärsprocesser. Jag är en bra sidekick och bollplank för dig i din roll som vd, försäljnings-, marknadschef, entreprenör eller har bytt arbete och fått en ny chefsroll?

Om du väljer mig som mentor får du en engagerad och erfaren person som har gjort fler förändringsresor i olika bolag.
I kombination med egenskaper som:

✔ Kreativt bollplank och katalysator
✔ Affärsmässighet och analytisk.
✔ LYSSNANDE men också UTMANANDE för att du ska nå dina mål.

Lisens erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Lisen eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Lisen

Mer om Lisen

Tillgänglighet

Lisen är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

StyrelsearbeteLedarskap större arbetsplatsStrategi, företagKrishanteringKarriärutvecklingEntreprenörskap & Starta bolagSjälvledarskapLedarskap i kristiderUppsägningLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeCoachande ledarskapFörändringsledning

Erfarenhet och utbildning

Mångårig erfarenhet från olika ledarbefattningar inom näringslivet, i både större och mindre bolag. Som tex försäljningsdirektör, försäljnings- och marknadschef framförallt inom media. Jag har stor erfarenhet av att coach och leda säljare och säljavdelning, försäljning inom B2B, förändringsledning, marknadsföring, organisationsutveckling, samt att även leda på distans. Vidare har jag erfarenhet av ledarskap inom ideella organisationer och styrelsearbete i bostadsrättsföreningar.

IHM Affärskommunikation under två år, Berghs School of Communication, samt gått ett antal ledarskap- och coachutbildningar genom åren.

Ett typiskt första möte

Vårt första möte har två syften. Dels att börja lära känna varandra och för mig att förstå vilka frågor och funderingar som du vill ha hjälp med för att vi ska komma igång på bästa sätt med vårt mentorskap. Vi kan träffas digital eller personligen på tex ett Café.