Lisen Nordenswan

Ledarutvecklare, Stockholm

Jag en nyfiken person, vill alltid lära mig något nytt och har ett stort engagemang i det jag tar mig för. Efter många år i näringslivet i olika linjebefattningar inom mediebranschen så har jag en gedigen erfarenhet och lärdomar att som jag gärna delar med mig av. Jag är även en god lyssnare och har förmågan att se möjligheter och kopplingar som kanske inte är helt självklara.

Om du väljer mig som mentor lovar jag dig intressanta möten med sköna insikter över tid. Jag brinner verkligen för att göra skillnad, är lyhörd och kommer att göra det jag kan för att hjälpa dig framåt i processen. Men jag kommer också utmana dig att tänka utanför ramarna. Allt paketerat med mycket energi och ett stort engagemang!

Referens från kund:
Jag tyckte mötet gick bra, fick en bra bild av min mentor och vad vi ska arbeta med framöver.

Så här kan jag hjälpa dig:
Min expertis är inom ledarskap, försäljning och affärsprocesser. Jag är en bra sidekick och bollplank för dig i din roll som vd, försäljnings-, marknadschef, entreprenör eller har bytt arbete och fått en ny chefsroll?

Om du väljer mig som mentor får du en engagerad och erfaren person som har gjort fler förändringsresor i olika bolag.
I kombination med egenskaper som:

✔ Kreativt bollplank och katalysator
✔ Affärsmässighet och analytisk.
✔ LYSSNANDE men också UTMANANDE för att du ska nå dina mål.

Lisens erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1900 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Lisen Kontakta Lisen

Mer om Lisen

Tillgänglighet

Lisen är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

StyrelsearbeteLedarskap större arbetsplatsStrategi, företagKrishanteringEntreprenörskap & Starta bolagSjälvledarskapLedarskap i kristiderUppsägningLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeCoachande ledarskapFörändringsledningKarriärutveckling

Erfarenhet och utbildning

Mångårig erfarenhet från olika ledarbefattningar inom näringslivet, i både större och mindre bolag. Som tex försäljningsdirektör, försäljnings- och marknadschef framförallt inom media. Jag har stor erfarenhet av att coach och leda säljare och säljavdelning, försäljning inom B2B, förändringsledning, marknadsföring, organisationsutveckling, samt att även leda på distans. Vidare har jag erfarenhet av ledarskap inom ideella organisationer och styrelsearbete i bostadsrättsföreningar.

IHM Affärskommunikation under två år, Berghs School of Communication, samt gått ett antal ledarskap- och coachutbildningar genom åren.

Ett typiskt första möte

Vårt första möte har två syften. Dels att börja lära känna varandra och för mig att förstå vilka frågor och funderingar som du vill ha hjälp med för att vi ska komma igång på bästa sätt med vårt mentorskap. Vi kan träffas digital eller personligen på tex ett Café.