Lotte Kolare

Mentor, entreprenör och förändringsledare, Malmö

Jag är ekonomen som, tack vare min långa chefserfarenhet, vet att för att sista raden skall bli bra är det inte siffrorna som räknas- det är individen, människan, resan vi gör tillsammans. Välmående människor är nyckeln till lönsamma verksamheter därför arbetar jag med att hjälpa verksamheter utvecklas genom människorna i dem.
Som mentor är jag ditt stöd, samtalspartner och din följeslagare från nuvarande läge till önskat läge. Jag lyssnar ställer fördjupande frågor och tillsammans sätter vi upp realistiska mål i syfte att åstadkomma positiv förändring för dig och din situation. Du bestämmer samtalsämne, vi utgår från ditt perspektiv och de ämnen du vill diskutera.

Så här kan jag hjälpa dig:
Är du en ledare som tappat glöd eller en chef som behöver stöd? Behöver du som entreprenör stöd för att nå nästa nivå i ditt företag?
Som mentor hjälper jag dig som är:
- chef och vill ha en samtalspartner att bolla dina dagliga utmaningar med för att få nya perspektiv.
- chef och behöver stöd i din vardag för att fungera bättre i din roll.
- entreprenör som vill starta eller utveckla din verksamhet.

Jag är ditt stöd i vardagen, en utomstående att prata med om dina chefs- och ledarskapsutmaningar, och jag arbetar gärna med dig som genomgår någon form av förändring i ditt arbetsliv. Genom strukturerade samtal och konkreta strategier tacklar vi dina utmaningar tillsammans.

Lottes erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1250 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Lotte eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Lotte

Mer om Lotte

Tillgänglighet

Lotte är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Politiskt styrda organisationerStyrelsearbeteArbetsmiljö och hälsaLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalOrganisationerArbetsrättKarriärutvecklingJämställdhetKonflikthanteringProjektledningRekryteringEntreprenörskap & Starta bolagTeambuildingAdministrationSportklubb, ledarskapLedarskap i kristiderUppsägningLedningsgruppsarbeteStress och stresshanteringMissbruk t.ex alkohol, läkemedel, drogerPresentationsteknikCoachande ledarskapTalarträning

Erfarenhet och utbildning

Grunden i mitt arbete som mentor bygger jag på min långa erfarenhet som chef och entreprenör samt på min teoretiska utbildning jag har i botten som jag utvecklar kontinuerligt. Jag har under många år själv arbetat som mellanchef, varit enhetschef och regionchef. Jag har arbetat både i privata och statliga företag och haft kommuner som kunder. Som mest har jag haft 100 medarbetare att ta ansvar för.
Jag har egen erfarenhet av att starta och driva företag men arbetar också med att stötta andra som vill starta eller utveckla sitt företag. Jag är utbildad ekonomi inriktad mot organisation och är väldigt intresserad av människor, har utbildningar inom psykologi, steg ett i KBT och är licensierad mental tränare. Mina samlade erfarenheter ger mig förståelse för olika branscher, organisationer och arbetsroller. Jag arbetar med förändringsledning för människor, team och verksamheter. Mitt arbete innefattar mentorskap, karriärvägledning, chefs- och medarbetarstöd, arbetshälsa, konflikthantering, och entreprenörskap.

Ett typiskt första möte

Är du intresserad börjar vi med ett möte, gärna på ett café eller digital, du bestämmer hur vi ses. Vi stämmer av vilka frågor som du vill hitta lösningar på och vi ser om vi passar varandra. Känns att bra så sätter vi upp riktlinjer för vårt mentorskap.
Grunden för mentorskapet är att vi träffas en gång per månad. Är du chef som behöver stöd för att fungera bättre i vardagen så träffas vi oftare till att börja med. Befinner du dig i Skåne kan vi träffas vi på en plats nära dig, befinner du dig utanför Skåne så tar vi möte digital via Skype eller liknande.