Marcus Landin Larsson

Young professional & Chef inom IT, Stockholm

Jag är en kreativ och modig man med blick för detaljer och som försöker se möjligheter i alla situationer. Jag har jobbat i flera olika branscher med ett fokus på att skapa resultat genom att leda och guida människor. Mina erfarenheter sträcker sin inom bland annat projektledning, verksamhetsutveckling och förändringsledning. Jag älskar när folk säger att något är omöjligt! Har en stor passion till träning. Jag är utbildad och certifierad personligtränare och gruppträningsinstruktör och i övrigt så har fotbollen varit en del av mitt liv sen barnsben och sedan har det fyllts på med styrketräning och cykling. Cyklingen har tagit mig på flera olika långturer där favoriten är Stockholm till Aten.

Så här kan jag hjälpa dig:
Ditt nuläge och de utmaningar du har i din arbetssituation är det centrala i vår dialog. Som Young Professional erbjuder jag omvänt mentorskap till dig som idag har en senior roll eller har ett större verksamhetsansvar i en dynamisk och snabbt föränderlig affärsmiljö, kanske med utmaningar kopplat till digitalisering, digital transformation, förändrade arbetssätt? Eller du kanske behöver stöd i specifika ledarskapssituationer eller hitta sätt att utveckla din kommunikativa förmåga med stöd av dagens teknik och digitala arbetssätt? Mina insikter och erfarenheter kan ge dig en annan vinkling på en frågeställning eller situation och hjälper dig hitta pusselbitarna och verktygen som behövs för att tackla din nuvarande situation eller hitta vägen framåt.

Marcus erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1250 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Marcus eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Marcus

Mer om Marcus

Tillgänglighet

Marcus är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

RiskhanteringLöneförhandlingStyrelsearbeteAutomatisering/RPA/IPADigitala verktygArbetsmiljö och hälsaEkonomisk styrningIT & telekomLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalHållbar utveckling (miljö)JämställdhetKonflikthanteringKvalitetsstyrningPersonlig utvecklingLogistikOffentlig sektor (upphandling)ProjektledningRekryteringRetorikKarriärutvecklingTeambuildingAdministrationSjälvledarskapSystemintegration, programutvecklingSportklubb, ledarskapCV & jobbansökningarLedningsgruppsarbeteEffektivare mötenFörsäljning, ledarskap och planeringDigitaliseringCoachande ledarskapFörändringsledning

Erfarenhet och utbildning

Jag har arbetat sedan jag var 15 år inom flera olika stora organisationer som t.ex. DSV och Telia koncernen.

Olika typer av ledande roller i tidigt skede och är van med att leda människor i och genom förändring.

För närvarande jobbar jag som chef inom IT.

Ett typiskt första möte

Vi träffas digitalt eller ses face-to-face där det passar oss. Första gången tycker jag att det är viktigast att vi lär känna varandra och identifierar förväntningar och mål på vår mentorsrelation, samt vad du behöver för att få ut det bästa av vår tid tillsammans. Ett bra sätt att börja på brukar vara att identifiera ditt nuläge och om det finns något i nuläget som du önskar utveckla eller förändra. Utifrån dina önskemål försöker vi identifiera målbilder och ett önskat framtida läge, samt hinder och resurser för att ta dig dit du vill.