Marcus Landin

Mentor & Young Professional. Projekt- och förändringsledare, Stockholm

Jag är en kreativ och modig man med blick för detaljer och som försöker se möjligheter i alla situationer med erfarenhet från flera olika branscher. Gemensam nämnare har varit att fokusera på att skapa resultat genom projektledning, verksamhetsutveckling och förändringsledning. Älskar när folk säger att något är omöjligt! Har en stor passion till träning och är utbildad och certifierad personligtränare och gruppträningsinstruktör. I övrigt har fotbollen varit en del av mitt liv sen barnsben, sedan har det fyllts på med styrketräning och cykling. Cyklingen har tagit mig på flera olika långturer där favoriten är Stockholm till Aten.

Så här kan jag hjälpa dig:
Ditt nuläge och de utmaningar du har i din arbetssituation är det centrala i vår dialog. Som Young Professional erbjuder jag omvänt mentorskap till dig som idag har en senior roll eller har ett större verksamhetsansvar i en dynamisk och snabbt föränderlig affärsmiljö, kanske med utmaningar kopplat till digitalisering, digital transformation, förändrade arbetssätt? Eller du kanske behöver stöd i specifika ledarskapssituationer eller hitta sätt att utveckla din kommunikativa förmåga med stöd av dagens teknik och digitala arbetssätt? Mina insikter och erfarenheter kan ge dig en annan vinkling på en frågeställning eller situation och hjälper dig hitta pusselbitarna och verktygen som behövs för att tackla din nuvarande situation eller hitta vägen framåt.

Marcus erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1250 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Marcus eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Marcus

Mer om Marcus

Tillgänglighet

Marcus är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

RiskhanteringLöneförhandlingStyrelsearbeteAutomatisering/RPA/IPADigitala verktygArbetsmiljö och hälsaEkonomisk styrningIT & telekomLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalHållbar utveckling (miljö)JämställdhetKonflikthanteringKvalitetsstyrningPersonlig utvecklingLogistikOffentlig sektor (upphandling)ProjektledningRekryteringRetorikKarriärutvecklingTeambuildingAdministrationSjälvledarskapCV & jobbansökningarLedningsgruppsarbeteEffektivare mötenFörsäljning, ledarskap och planeringDigitaliseringCoachande ledarskapFörändringsledning

Erfarenhet och utbildning

15 år inom flera olika stora organisationer som t.ex. DSV och Telia koncernen.

Olika typer av ledande roller i tidigt skede och är van med att leda människor i och genom förändring.

För närvarande jobbar jag som Projekt- och förändringsledare inom IT för olika kunder.

Ett typiskt första möte

Vi träffas digital eller ses face-to-face där det passar oss. Första gången tycker jag att det är viktigast att vi lär känna varandra och identifierar förväntningar och mål på vår mentorsrelation, samt vad du behöver för att få ut det bästa av vår tid tillsammans. Ett bra sätt att börja på brukar vara att identifiera ditt nuläge och om det finns något i nuläget som du önskar utveckla eller förändra. Utifrån dina önskemål försöker vi identifiera målbilder och ett önskat framtida läge, samt hinder och resurser för att ta dig dit du vill.