Marcus Landin Larsson

Young professional & Chef inom IT, Stockholm

Jag är en kreativ och modig man med blick för detaljer och som försöker se möjligheter i alla situationer. Jag har jobbat i flera olika branscher med ett fokus på att skapa resultat genom att leda och guida människor. Mina erfarenheter sträcker sin inom bland annat projektledning, verksamhetsutveckling och förändringsledning. Jag älskar när folk säger att något är omöjligt! Har en stor passion till träning. Jag är utbildad och certifierad personligtränare och gruppträningsinstruktör och i övrigt så har fotbollen varit en del av mitt liv sen barnsben och sedan har det fyllts på med styrketräning och cykling. Cyklingen har tagit mig på flera olika långturer där favoriten är Stockholm till Aten.

Så här kan jag hjälpa dig:
Ditt nuläge och de utmaningar du har i din arbetssituation är det centrala i vår dialog. Som Young Professional erbjuder jag omvänt mentorskap till dig som idag har en senior roll eller har ett större verksamhetsansvar i en dynamisk och snabbt föränderlig affärsmiljö, kanske med utmaningar kopplat till digitalisering, digital transformation, förändrade arbetssätt? Eller du kanske behöver stöd i specifika ledarskapssituationer eller hitta sätt att utveckla din kommunikativa förmåga med stöd av dagens teknik och digitala arbetssätt? Mina insikter och erfarenheter kan ge dig en annan vinkling på en frågeställning eller situation och hjälper dig hitta pusselbitarna och verktygen som behövs för att tackla din nuvarande situation eller hitta vägen framåt.

Marcus erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1250 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Marcus Kontakta Marcus

Mer om Marcus

Tillgänglighet

Marcus är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

RiskhanteringLöneförhandlingStyrelsearbeteAutomatisering/RPA/IPADigitala verktygArbetsmiljö och hälsaEkonomisk styrningIT & telekomLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalHållbar utveckling (miljö)JämställdhetKonflikthanteringKvalitetsstyrningPersonlig utvecklingLogistikOffentlig sektor (upphandling)ProjektledningRekryteringRetorikKarriärutvecklingTeambuildingAdministrationSjälvledarskapSystemintegration, programutvecklingSportklubb, ledarskapCV & jobbansökningarLedningsgruppsarbeteEffektivare mötenFörsäljning, ledarskap och planeringDigitaliseringCoachande ledarskapFörändringsledning

Erfarenhet och utbildning

Jag har arbetat sedan jag var 15 år inom flera olika stora organisationer som t.ex. DSV och Telia koncernen.

Olika typer av ledande roller i tidigt skede och är van med att leda människor i och genom förändring.

För närvarande jobbar jag som chef inom IT.

Ett typiskt första möte

Vi träffas digitalt eller ses face-to-face där det passar oss. Första gången tycker jag att det är viktigast att vi lär känna varandra och identifierar förväntningar och mål på vår mentorsrelation, samt vad du behöver för att få ut det bästa av vår tid tillsammans. Ett bra sätt att börja på brukar vara att identifiera ditt nuläge och om det finns något i nuläget som du önskar utveckla eller förändra. Utifrån dina önskemål försöker vi identifiera målbilder och ett önskat framtida läge, samt hinder och resurser för att ta dig dit du vill.